PROBLEM S OKNOM!!

Od klimatizace až po xenony
saniel

Re: PROBLEM S OKNOM!!

Příspěvek od saniel » 12 zář 2012, 17:58

saniel píše:diky panove...
resil jsem stejny problem...zadni okno za spolujezdcem na DO nereagovalo. Vyresilo se to nastavenim dojezdu dle tady probiraneho navodu...ted vse jede zas tak jak ma!!! 8-)
oprava:
tak zas az takova hitparada se prdse jenom nekonala.

nastaveni dojezdu problem vyresilo jenom docasne...druhej den okenko zase uplne stejne neposlouchalo az do dalsiho nastaveni dojezdu, pak se znovu tvarilo ok, ale zase jenom docasne. vypada jako by si okenko ty dojezdy nepamatovalo dlouhodobe.

myslite ze diagnostika o okenku noco zjisti, nebo mam hledat chybu taky v kabelech???
ZAFIRA B COSMO / 1.9CDTI / 2oo7 / DVD90NAVI / +MKJ by PepaS

Reklama

Frydex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 12 zář 2012, 20:43

Řekl bych, že bude problém v kabelech. Ono stačí, když se kabel na chvíli přeruší a dojezdy jsou v trapu. Okno bude fungovat, dokud neotevřeš dveře, zkus si to... ;)
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...." Obrázek

saniel

Příspěvek od saniel » 13 zář 2012, 13:51

BINGO...Frydexi mels pravdu!

jakmile otevru dvere tak je okynko opet v haji

az bude trochu casu a nebude zrovna chcat, mrknu na ty kabely...jen doufam ze problem bude v tom gumenym husim krku a nebude potreba rozdelavat cele dvere.

Halis

Příspěvek od Halis » 13 zář 2012, 19:30

RE saniel: nechci tě nijak strašit, ale já už přeletovával oba dva kabelové svazky na zadních dveřích. Myslím si, že je to výrobní vada, protože ten gumový husí krk je dost úzký a při častém úplném otevření dveří se kabely vytahují z karoserie a poté se přetrhnou.
Opel Zafira B, Z19DTH, 2006

Obrázek

saniel

Příspěvek od saniel » 13 zář 2012, 21:37

RE: Halis: a je na to nejaka fligna/doporuceny postup? na ktere konkretni misto se zamerit pri hledani preruseni???

...mam opravdu spatnej pocit pri pomysleni, ze bude potreba rozdelat pul tapacirungu...zbezne jsem koukal do knizky "jajk na to" ale zadnej pouzitelnej postup jsem tam nevidel

saniel

Příspěvek od saniel » 14 zář 2012, 12:24

saniel píše:RE: Halis: a je na to nejaka fligna/doporuceny postup? na ktere konkretni misto se zamerit pri hledani preruseni???

...mam opravdu spatnej pocit pri pomysleni, ze bude potreba rozdelat pul tapacirungu...zbezne jsem koukal do knizky "jajk na to" ale zadnej pouzitelnej postup jsem tam nevidel
odpovim si rovnou sam...

po chvilce hledani mi google nasel odpoved jak na to primo na tomto foru -> https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =45&t=4194

Odpovědět