Presne tak pane, asi se mu nikdy vic jak 500 neseslohombre_71 píše:Neměl jsi plnou ? To jsi jako jeden z těch co neustále tankují "za pětset" Tento systém jsem nikdy moc nepochopil.
Spotreba dieselu 1.3, 1.7, 1.9 CDTI
Re: Spotreba dieselu 1.3, 1.7, 1.9 CDTI
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
nulováno na začátku března, město i mimo tak na pul, reálná spotřeba 5.3
Opel Astra H Cosmo Caravan 1.7 CDTI 74Kw
reálná spotřeba 5,3l? tak to klobouk dolů
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Tos jel celou dobu z kopce, ne?:)) Jen pro zajímavost, tušíš, o kolik Ti BC kecá? Třeba mě ukazuje o půl litru víc, než je skutečná spotřeba, což by v Tvém případě bylo téměř perpetum mobile
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
Mě to sedí.
Když BC tvrdí, že jsem od posledního tankování/resetu BC vyjezdil 47l nafty, tak taky tolik natankuju.
Jeden čas se mě zdálo, že to úplně nesedí. Třeba BC tvrdil, že jsem vyjel 45,5l a dotankoval jsem 47. Začal jsem si tedy psát na papírek kolik tvrdil BC že jsem spotřeboval a kolik jsem reálně dotankoval. Když jsem to po několika tankování sečet, tak to sedělo. Ono někdy totiž tyhle dva udaje neseděli o litřík semtam do plusu a někdy do mínusu a ve finále se to vyrovnalo.
Jinak to co píšeš ty se dá řešit. Dá se naprogramovat korekce zobrazovane spotřeby. i OP-COMem. Už se to tu řešilo.
Jen je třeba vysledovat o kolik ti to nesedí.
Když BC tvrdí, že jsem od posledního tankování/resetu BC vyjezdil 47l nafty, tak taky tolik natankuju.
Jeden čas se mě zdálo, že to úplně nesedí. Třeba BC tvrdil, že jsem vyjel 45,5l a dotankoval jsem 47. Začal jsem si tedy psát na papírek kolik tvrdil BC že jsem spotřeboval a kolik jsem reálně dotankoval. Když jsem to po několika tankování sečet, tak to sedělo. Ono někdy totiž tyhle dva udaje neseděli o litřík semtam do plusu a někdy do mínusu a ve finále se to vyrovnalo.
Jinak to co píšeš ty se dá řešit. Dá se naprogramovat korekce zobrazovane spotřeby. i OP-COMem. Už se to tu řešilo.
Jen je třeba vysledovat o kolik ti to nesedí.
No poslední nádrž ukazovl pal.pc optimistických 5,1...po dotankování 5,59
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já vám na tom palubáku vykouzlím i dva litry na sto... stejně tak 25/100km.. důležitá je dlouhodobá spotřeba a nejlépe psaná na papíře.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
předvedu.. dej mi pár dní.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw