Pokec o čemkoliv a OT
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Re: pokec o čemkoliv a OT
Ahoj chci se zeptat zda někdo nemáte zkušenost s tímto, a zda to není jen kachna a vyhozený peníze, pro ty naše cesty by to nahodou bodlo, ale někdy jsou díry tak veliký aby to nevylítlo uplně ven
Co si o tomto produktu myslíte. Chtěl jsem to hodit jako tema na podvozky, ale nechci aby to vyznělo jak reklama.
http://www.shock-absorber.cz/cs/home
Co si o tomto produktu myslíte. Chtěl jsem to hodit jako tema na podvozky, ale nechci aby to vyznělo jak reklama.
http://www.shock-absorber.cz/cs/home
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- Reklama
Já osobně se radši těm dírám vyhnu než vyhazovat prachy za něco takovýho. Nemyslím si že za ty prachy to bude umět odstranit rázy od rozbitých silnic. Chtělo by to zkusit no.. hele tak co koupit to přesnet mužeš a vratit za 14 dní taky
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Jo to jo, přijde mi to jako nesmysl, ale nevím, no, ale nějakým periferiím a rozmlacený D1 Praha-Brno+ směr Vyškov - Ostrava, či Bratislava by to mohlo bodnout ne:) Těžko říct, ale štosy to na to auto jsou nedivím se že pak máme "cvrčky":)
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Nechali jste si někdo nechat opískovat okna u aster či zafir?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
na škůdky to nebude mít ani náhodou
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
To ne, protože Škůdka v MS nejezdí. Ta jezdí jen IRC s vozem S2000, který je o třídu níž, než vozy WRC.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
to WRC mi uniklo
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Vypada to jako pekna kravina!
Vzdycky jak nekdo prijde s nejakym zazracnym vynalezem, ktetej jeste nenapad nikoho v zadny automobilce, tak je tp znacne neduveryhodne!
Vzdycky jak nekdo prijde s nejakym zazracnym vynalezem, ktetej jeste nenapad nikoho v zadny automobilce, tak je tp znacne neduveryhodne!
ti korejci se fakt už serou všude parádaNerez píše:http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=205 ... stvi-sveta
A jéje, to zas bude Samothe na koni