Opel Zafira B vs. Chevrolet Orlando
Re: Opel Zafira B vs. Chevrolet Orlando
Proto kontruju výrazem Hudlaj
- Reklama
No vždyt jo,jsou to jen mrdky plagiátorský,nemůžu si pomoct
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
hele, tak si kupte poradny auto, treba Ford Mondeo v Kombiku, to je snad jediny auto kde se ja se svou postavou muzu pri sklopenych sedackach vyspat
No ale kdyz potrebujes 7 mist pak jich moc neni v rozumne cenove hladine.
Kamos ted koupil staryho tourana, jako auto pekny ale ma jen 5 mist takze nic moc.
Kamos ted koupil staryho tourana, jako auto pekny ale ma jen 5 mist takze nic moc.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
...a co takhle Mazda 5 ? O tu ses nezajímal ? Designově se mi to líbí asi stejně jako Zafira, ale má jako bonus posuvné zadní dveře. O japonské kvalitě se není potřeba rozepisovat, 3. místo v testu AutoBildu na 100.000 km mluví za všechno (dostala jeden trestný bod)
Tady je jedna voňavka z němec: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ma ... riant1.mak
Tady je jedna voňavka z němec: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ma ... riant1.mak
JJ tu ma u nas v ulici jeden clovicek v cerny, parada, i kdyz ty zadni sedacky mi prijdou akorat po japonce a to vcetne tech za ridicem, ale stejne opel je opel
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
O Mazdě 5 jsem taky přemýšlel když už jednu doma máme a spolehlivost supr. ...ale... má menší kufr než Zafira. Podlaha se sedačkama je tak nějak vysoko oproti Zafiře a bere to litřiky .. taže přijela žirafa
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych se měl rozhodnout o jiné značce, tak radši Mazdu než Orlando .....už jen proto, že fandím japoncům a němcům.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Mazda vypada ok, posuvny dvere super ale ta palubka se mi osobne moc nelibi. Otasi ale to orlando je skoro cely nemecky (podvozek z astry j, cast interieru taky) jen zvenci americka krabice, jezdi i v Kanade ale s motorem 2.4 a to uz by bylo jiny svezeni.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
jj miloshi je to možný, tak dalece jsem to neštudoval kdo kde to vyrábí, stejně se to skládá ze všeho možnýho, ale už ten název se mi příčí.....
Edit:
Až bude stát beňo 12Kč, tak klidně i ten 2.4 litrovej motůrek...
Edit:
Až bude stát beňo 12Kč, tak klidně i ten 2.4 litrovej motůrek...
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici