Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
V Lomnici je to celkem oříšek pokud nejsi hotelový host
- Reklama
Jdes za lepsim?Midzi píše: Ja som isiel tiez do prace, ale odovzdat veci a rozlucit sa
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ja uz som tam davno
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jsem si myslel. Uplatíme někoho kdo má privathombre_71 píše:V Lomnici je to celkem oříšek pokud nejsi hotelový host
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- destroyer_svk
Dnes na R1 niekde medzi Trnavou a Sereďou ma obehlo biele GTC s BA znackou ... mam taky pocit ze to mohol byt CandyX.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
- BikerMarius
Potkal jsem stříbrnej nablejskanej kombík v UL - užín kolem 13h nebyl to milosh ??
Ahoj, smeroval som prekontrolovat "prejazdnost" Certovice a okolitych kopcov:) Nechce sa mi verit ze som prehliadol tvoju nalepku Opelclub a tym aj prilezitost ti aspon bliknut na pozdrav;)destroyer_svk píše:Dnes na R1 niekde medzi Trnavou a Sereďou ma obehlo biele GTC s BA znackou ... mam taky pocit ze to mohol byt CandyX.
Chlapi stretavate niekto cierne GTC s opc line (spz TTxxxEG) Na C-stlpiku ma nejaku modru decentnu grafiku. Cestou spat som sa dal vedla neho a soferovala ho neskutocne sympaticka holka - dokonca nemala ziaden stres zo situacie, posed v aute spravne jazdecky, dotahovacky obiehacky bez naznaku zmetkovania alebo zavahania. Prebehla strucna gestikulacna komunikacia, u nej krasne zubky vonku, ale skor ako som jej stihol na papier napisal "motomail.sk", ukazala ze musi zist a odbocila na Vlckovce. Moj nesplneny sen dat kafe s GTC-driverkou:)
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Dnes jsme jezdili geckem takze bohuzel.BikerMarius píše:Potkal jsem stříbrnej nablejskanej kombík v UL - užín kolem 13h nebyl to milosh ??
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- destroyer_svk
No ja som Tvoje auto spoznal resp. mi bolo povedome podla prednych svetiel.Aj som potom pridal v pravom pruhu aby som sa dostal na Tvoju uroven a Ti bliknem ale uz tam predo mnou bol kamion a za chvilu som odbocoval na Sered.Chvilu na to Ti blikal taky bavor s BL znackou ale nepustil si ho. Aj tak ste museli par km na to stat v kolone kvoli oprave mostu.CandyX píše: Ahoj, smeroval som prekontrolovat "prejazdnost" Certovice a okolitych kopcov:) Nechce sa mi verit ze som prehliadol tvoju nalepku Opelclub a tym aj prilezitost ti aspon bliknut na pozdrav;)
A to GTC som zatial nevidel v TT,neviem ... ale videl som uz aj v GA take dve babenky jazdit na jednom ciernom a cervenom,budem im musiet dat najblizsie letak za stierac.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
Vyjímečně mám neblejskáno i já, ale já to nebylBikerMarius píše:Potkal jsem stříbrnej nablejskanej kombík v UL - užín kolem 13h nebyl to milosh ??
Co vím, tak tu jezdí ještě dva, ale neznám je