Opel Zafira B vs. Chevrolet Orlando
Re: Opel Zafira B vs. Chevrolet Orlando
Jasne, ale precejen za tech 5 let co ty 2 auta deli se udelalo pro bezpecnost dost a jelikoz je orlando "bracha" zafiry tourer tak tam asi trosku rozdil bude proti vybehove Z-B. No uvidime jak to dopadne nakonec
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Vsadím svou Zafiru že vím,jak to nakonec dopadne
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Necham si hacko a pojedu do karibiku na mesic
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ee caribik ,ale nechas na baraaak
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Ohledne baraku, 3 mega nikdy nenasetrim a dluhy mit nechci takze uzit si s detma par dovolenych je myslim lepsi zivot nez platit do duchodu x tisic mesicne.
...moje řeč ! Znám pár kolegů co si s vidinou super života v baráku pověsili na krk hypotéku větší než malou. Už dneska vedou život, který bych vést nechtěl. No hlavně že mají barák (povětšinou nedodělaný)
S tím se nedá nic jiného než souhlasit, ale také někdy nezbyde nic jiného.. Kolega bydlel na Praze 7. Co si v bytě sami neudělali, to tam neměli. Po vrácení domu v restitucích jim byl majiteli vyměřen nájem cca 11.000,- s výhledovým zvýšením během pěti let na min. 16 tisíc. Za dobu než se odstěhoval, majitelé neinvestovali ani korunu. Těmto lidem se nedivím, že zvolí hypotéku a jdou třeba i do toho satelitu.
Taky není špatná varianta barák bez dluhů
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Tak to krome vyhry ve sportce nevidim reseni, pripadne to udelat jako kamos co prodal byt 3+1 za 1.9mega a za to samy koupil barak na vesnici.
Mildo dneska jsem se byl projet s rodinkou na kole a na konci Brný, jak je říční policie, stojí bílej OrloSup
Nedalo mi to, zastavil jsem a maličko to obhlídnul, protože jsi psal, že v tý bílý to vypadá mohutně. A máš pravdu, v týhle barvě je to tank. Mě se to auto ale nelíbí
Kdo má slabost na ameriky, pak asi jo, z pohledu evropana to auto nemá nic do sebe. Kup záfu, nebuď labuť
Nedalo mi to, zastavil jsem a maličko to obhlídnul, protože jsi psal, že v tý bílý to vypadá mohutně. A máš pravdu, v týhle barvě je to tank. Mě se to auto ale nelíbí
Kdo má slabost na ameriky, pak asi jo, z pohledu evropana to auto nemá nic do sebe. Kup záfu, nebuď labuť