Spotreba dieselu 1.3, 1.7, 1.9 CDTI
Re: Spotreba dieselu 1.3, 1.7, 1.9 CDTI
Landshut - Brusel - Oostende - Brusel - Bamberg - Brno
celkem: 1600 km
průměr: 90 km/h
spotřeba: 5,85 l/100 km
nižší spotřebu jsem ještě neměl, jeli jsme na tempomat, 120 km/h dle GPS (bohužel dálnice byly dost plný, jízda nebyla plynulá)
celkem: 1600 km
průměr: 90 km/h
spotřeba: 5,85 l/100 km
nižší spotřebu jsem ještě neměl, jeli jsme na tempomat, 120 km/h dle GPS (bohužel dálnice byly dost plný, jízda nebyla plynulá)
- Reklama
- destroyer_svk
Pridavam dlhodobu spotrebu Kvetky - viac menej spotreba suhlasi s PC,dlhodoby dojazd 880-950 km na nadrz,zavisi od okolnosti.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
tak abych přispěl i svou troškou do mlýna
minulý týden cesta Žatec, Plzeň, Železná Ruda, pak dva dny jezdění po jejím okolí, zpátky Domažlice, Plzeň a Žatec, celkem to bylo 720 Km a spotřeba 5,41 l
měřeno stylem před cestou natankováno až po víčko a stejně tak po návratu.. jeli jsme ve dvou a kufr plný batohů..
minulý týden cesta Žatec, Plzeň, Železná Ruda, pak dva dny jezdění po jejím okolí, zpátky Domažlice, Plzeň a Žatec, celkem to bylo 720 Km a spotřeba 5,41 l
měřeno stylem před cestou natankováno až po víčko a stejně tak po návratu.. jeli jsme ve dvou a kufr plný batohů..
opel astra caravan, šedá metalíza, 1.9 CDTI 74 Kw
Tak i já přispěji. Většina dálnice v Německu,něco ve Francii a něco málo ježdění po Paříži,takže spokojenost.
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition
Jizni spojka a spotreba 4,8l
pote uz jezdim jen po meste v kolonach a stouplo mi to na 5,1 az jsem se divil docela ji davam
Jeste vycistim Egr a uvidim, nedavno jsem menil i naftovej filtr a spotreba taky mirne klesla.
pote uz jezdim jen po meste v kolonach a stouplo mi to na 5,1 az jsem se divil docela ji davam
Jeste vycistim Egr a uvidim, nedavno jsem menil i naftovej filtr a spotreba taky mirne klesla.
1,7CDTI 74kW (Z17DTH) Elegance
A teď je potřeba se vzbudit a spotřebu si vypočítat dle dotankovaneho množství nafty:-D
No priznam se ze plnou jsem jeste nemel ale chystam se na to auto jeste nemam tak dlouho. Jeste je otazka jestli to cislo co vypocitam chci vubec znat :D
1,7CDTI 74kW (Z17DTH) Elegance
Neměl jsi plnou ? To jsi jako jeden z těch co neustále tankují "za pětset" Tento systém jsem nikdy moc nepochopil.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, protože po městě v kolonách 5.1 je hodně málo.salám píše:A teď je potřeba se vzbudit a spotřebu si vypočítat dle dotankovaneho množství nafty:-D
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF