Astra H Estate Z17DTH Cosmo,EX- Astra H estate,Z19DT
- syncek5
Re: Henrieta Astra H estate,silver&black edition
chlapi sorry nechcel som uraziť benzínové motory... čo sa týka amerických vozidiel, tak neviem ako v ČR, ale u nás na Slovensku jazdia samé "JEEPY" čo niekto pozberal povyhadzované na amerických vrakáčoch (za pár U$D) a dovliekol do evropy. Poznám zopár takých chlapčiskov, čo sa na tom vyvážajú, majú to hodené na LPG, inak by sa nedoplatili a pri LPG majú spotrebu na úrovní 14 - 18 litrov.
Inak celým tým som chcel len povedať, že kto sa stará o svoje auto (a je jedno či má DPF, alebo nie), tak narobí isto menej humusu ako ten, kto jazdí na vraku s 300tis. nabehanými a v servise bol len vtedy, keď to nechcelo ísť von z dvora.
Emvee, ak raz budú mať benzínové vozy podobný štupel ako DPF, tak ho tiež dáte rýchlo preč.
Inak celým tým som chcel len povedať, že kto sa stará o svoje auto (a je jedno či má DPF, alebo nie), tak narobí isto menej humusu ako ten, kto jazdí na vraku s 300tis. nabehanými a v servise bol len vtedy, keď to nechcelo ísť von z dvora.
Emvee, ak raz budú mať benzínové vozy podobný štupel ako DPF, tak ho tiež dáte rýchlo preč.
Astra H Station Wagon 1.9 CDTI (Z19DTJ 88kW) 2005 Blueberry Gloria
- Reklama
chlapi ale noo..peace!
na odlahcenie temy..co by ste povedali na autokoberce imitacia karbon??
na odlahcenie temy..co by ste povedali na autokoberce imitacia karbon??
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Zajtra sa ide henrietka tepovat,umyvat z vnutra kompet ..sidce bez stropu,..ale cena 20EUR. ,pred dovoenkou treba
este treba kupit novu lekarnicku,tie koberce,dialnicne znamky,drziak napojov a samozrejme set dajakych H7 ziaroviek..to by som videl na nejake philips night guide alebo daake take
este treba kupit novu lekarnicku,tie koberce,dialnicne znamky,drziak napojov a samozrejme set dajakych H7 ziaroviek..to by som videl na nejake philips night guide alebo daake take
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
chlapi 4K design v garazi jupiii..
soon out i hope
soon out i hope
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Ja vam nevim nekteri proc toto delate, kor na stribrny mi to prijde jako hodne velky downgrade.
Ale jak uz bylo nekolikrat psano at si kazdy da na auto co chce kdyz mi to nenuti
Ale jak uz bylo nekolikrat psano at si kazdy da na auto co chce kdyz mi to nenuti
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Musim se pridat k Mildovi, taky to nechapu u tak elegantniho auta jako je Astra Ale je to samozrejme kazdeho vec.....
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jardo uz jsme stary no, vis prd jak bys tunil ve 20
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
hosi pohoda ,ani ja uz nemam 20 ale co uz...a to ste videli este len kapotu
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Jediny nad cim bych dumal je celopolep nejlepe cerna matna ale astra neni zavodak aby to vypadalo kůl