Odkazy na Opel inzerci
Re: Odkazy na Opel inzerci
Orlando biele má strýko a je to náhodou v pohode vozítko má tam tu 1,8 a ide to slušne...perfektne priestranné auto
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
Mame v práci Volvo FL s aut prevodovkou Alison a radi to úplne skvele. Je to 5 ročné, ale behá to len po letisku. Ak tomu vyberem omedzovač tak to akceleruje ako osobákoblhut píše:Kesi ted mám Volvo s manuálem,ale měl jsem Scanii v automatu a byla to katastrofa,u těch velkých aut to ještě nemají podle mě vychytaný a prostě ten automat nestíhá tu sílu a výkon přenášet,takže v kopcích to řadí naprosto nesmyslně a celkově je to špatný
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Jako nevim co ti prijde k smichu, kdyz pominu design ktery se nemusi libit kazdymu tak v plny vybave s beno automatem a navi na fllet slevu to vyjde na 410t a ted mi najdi ktery 7-mi mistny auto stoji podobny prachycolli píše:Akorát jsem si včera říkal jak si takový auto může někdo koupit.Asi kvůli ceně.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Exteriér je hrozný, ale to je věc vkusu. Interiér se podle mně povedl jak vzhledově tak prostorově. Za ty prachy je to pořádný kus auta. Ale řídil jsem to právě s tím 1,8 automatem a to je asi největší slabina toho auta. Je to už příliš těžké auto na takový motor.
Vždyť to Chevy Orlando je v podstatě taky Opel. Platforma z Astry J, spousta shodných dílů. Mimochodem interiér se snad povedl i líp než v Astře. Když je na pěkných kolech tak se mi také líbí. Na exteriéru mi v podstatě nejvíc vadí jen ta chromovaná lišta nad registrační značkou, ale to se dá vyřešit fólií. A ta cena je prostě neodolatelná...
Miloshi: promin to auto není vůbec hezký žádnej styl.A cena je taková jaká je.A za druhý 1.8 v benzínu v tomto autě? O tom bych ani neuvažoval.To nebude radost z jizdy. to auto potřebuje aspon 300 Nm v 2000 t./ot
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Nikdy bych si nemyslel ze to napisu ale jediny reseni asi fakt bude vymenit hacko za zafu v naftovym automatu a zene vymenim gecko za zafu A a bude
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
...a já se komplet poblul To není možný,takhle sprasit auto a završit to těma Lambo vratama,dlouho jsem neviděl větší paskvilhombre_71 píše:...tak jsem si právě lehce ublinknul
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
krásný kousek za krásnou cenu
http://otomoto.pl/opel-astra-opc-261km- ... 49359.html
http://otomoto.pl/opel-astra-opc-261km- ... 49359.html
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zafira B OPC, červená, 100000 najeto a nový motor, najeto 15000. Cena 222000. http://suchen.mobile.de/auto-inserat/op ... res=EXPORT
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE