Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
nebyl nekdo nahodou dnes kolem 6 u obi?? dole v bastru?
Zralok: Kde presne? Zaslechl jsem v radiu ze se tam neco stalo...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
No na výjezdu od obi sem stál v křižovatce a potkal sem tam 2x astry jednu bílou v kombiku a druhej classic taky bílej
ale dneska se v bastru dělo nějak moc... prý tady dneska lítala jedna sanita za druhou a ja sem jedny uhejbal
ale dneska se v bastru dělo nějak moc... prý tady dneska lítala jedna sanita za druhou a ja sem jedny uhejbal
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
dnes se čistilo sání..
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Zralok: Aha, tak ani kombik ani classic nemam Jinak ja jel prave tim smerem, ale v radiu hlasili at se tomu vyhne kdo muze, tak jsem to objel pres starou dalnici zvrchu...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Přes víkend výměna oleje a filtrů,tento víkend Barumka.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Dneska jsem byl v Černovicách ( pro ty co nejsou ze štatlu to je čtvrť co tam je blázinec ) pro olej a filtry a stala se mi taková nepříjemná věc. Nastartuju a zjistím, že na mě bliká jakási hláška z chuck control o nesvítícím brzdovým světle, prvně levá a potom aj pravá. Tak jsem to doma zgóbnul, rožnul světla, a.. levý svítilo a pravý blikalo. Tož zavolal jsem starů, cápl jsem na brzdu a svítilo len vrchní. Rozdělal jsem obě zadní světla, obě žárovky se zdály být v cajku ( vizuálka na vlákně ). Trochu jsem to prošpích kontoxem, rožl světla, svítily obě, říkám si že to zase fachči, pak cápnu na brzdu a vono levý nic a pravý bliká. Z RECu bylo slyčet cvalkání jak to blikalo. Nakonec to byla pitomá žárovka v levým světle , co jsem vyměnil před měsícem, asi to nějak skratovalo vlákno. Při demontáži mi bohužel zapadla kamsi k podběhu 1 plastová matice, co drží zadní světla. Půl hodiny jsem se jí snažil dostat drátem ven, ale nepodařilo se. Nevíte někdo co stojí v oplu nová? Nechce se mi kvůli ní shazovat zadní nárazník a demontovat levou ventilační mřížku pod ním, abych se k ní dostal.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
Jsem si to musel precist 3x abych rozumel, piste cesky priste pane kolego
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet