Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
JJ ten design byl neprekonatelny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- BikerMarius
Moje felda si teda sama nepřidala nebo nemela tolik síly aby dál jela, ale musim říct že to byla jedna z prvních tzn. převlečenej favouš
Já jsem to zkoušel s Feldou r.v. 95, motor 1.3 50kW. Na dvojku jela sama, na jiný kvalty jsem to nezkoušel.
- BikerMarius
Tak ja netvrdím že nepojede, ale astra proste spomaluje až spadnou otačky na 1000 tak zabere a jede
Já takhle jezdímv kolonách nebo najíždím k našim do dvora, když tam běhá pes a nechci ho zajet...ale jezdila mi tak i felicie....měla jsem teda výjměčnou felicii nejlepší v okrse a ta uměla všechno...a byl to ke všemu diesel.....jezdila bez pedálů i na dva.....
JJ, ideální věc do kolon. Často to využívám, jen doufám, že se tím něco neku.ví
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
No myslím, že dvouhmota todleto zcela nenávidí
U benzínu je to jedno si myslím
Tak ja s popojizdenim v kolonach nemam problem, naopak
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Při popojíždění na volnoběh by se nemělo přibržďovat s kvaltem, aby se nedostaly ot. pod volnoběžné ot....pak vznikají rázy na spojku a to se dvouhmotě nelíbí. Jednoduše řečeno nepodtáčet!!! Jinak při plynulé jízdě na volnoběh v koloně se nic nestane.salám píše:No myslím, že dvouhmota todleto zcela nenávidí
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
...já taky ne, prostě jedna z výhod automatumilosh píše:Tak ja s popojizdenim v kolonach nemam problem, naopak