Zafira B OPC - modrý deník - diskuze
Re: Zafira B OPC - modrý deník - diskuze
Kamo kdyz jedes se zafou 50 po meste tak vystupujes protoze si myslis ze stojis ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
jako odpovědný otec trpím ve městěmilosh píše:Kamo kdyz jedes se zafou 50 po meste tak vystupujes protoze si myslis ze stojis ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A chceš si koupit Orlando, si dej facku Si kup todle a dej plyn.
???? nerozumím řeči tvého kmeneJocker píše:A chceš si koupit Orlando, si dej facku Si kup todle a dej plyn.
To bylo na me, kdyby opc bylo s automatem a plynem tak uz je doma
milosh: kup obyčejnou Zafiru dej jí Skrolantovi a ten ti z ní udělá co budeš chtít
Zafira B 2009 1.7 CDTi, 92 kW
Pravda poresime pres SZ
nemožné ihned, zázraky do 3 dnů
Musím se Vám pochlubit co se mi dnes podařilo Vysvětlil jsem své úžasné ženě v sedmém měsící, čekající našeho syna na vánoce, že nejlepší druhé rodinné auto na kočárek a pro nás čtyři s dcerou je Astra H jak jinak než OPC Kterým mohu jezdit i já v zimě, když bude náš létající autobus odpočívat v garáži
Takže mi bylo schváleno opecéčko Háčko a jen s těmito drobnými podmínkami a tedy - ústupky z mé strany
1. OPCéčko musí být červené
2. musí být polepené beruškami
3. musí mít automatickou převodovku
Řekl jsem no-problem Takže konečně mám pro co žít Budu mít konečně novou hračku No a abych to byl já, tak půjdu cestou rekonstrukce nějaké kuličky šrotu
Tak by mne zajímalo, jestli stojíte o nějaké díly modrého deníku, které se budou prolínat s našim budoucím červeným, beruškovým OPC Háčkem ??
Takže mi bylo schváleno opecéčko Háčko a jen s těmito drobnými podmínkami a tedy - ústupky z mé strany
1. OPCéčko musí být červené
2. musí být polepené beruškami
3. musí mít automatickou převodovku
Řekl jsem no-problem Takže konečně mám pro co žít Budu mít konečně novou hračku No a abych to byl já, tak půjdu cestou rekonstrukce nějaké kuličky šrotu
Tak by mne zajímalo, jestli stojíte o nějaké díly modrého deníku, které se budou prolínat s našim budoucím červeným, beruškovým OPC Háčkem ??
Naposledy upravil(a) Skrolant dne 03 říj 2012, 21:23, celkem upraveno 2 x.