Dovoz z Nemecka - poplatky
Dovoz z Nemecka - poplatky
Na Astra G foru uz se toto probiralo ale tema je rok stare, proto by me zajimalo jak se ceny pohybuji letos?
Vyplati se auto odvezt na podvalu i kdyz neni naborene nebo jet po vlastni ose?
Kolik jsou poplatky v DE a kolik je pak nutne zaplatit v CR na hranicich?
Na kolik vas vysel dovoz celkem se vsim vsudy?
Radsi se nekolikrat zeptam nez se pak divit kolik ecek se musi vysazet, dikes
Vyplati se auto odvezt na podvalu i kdyz neni naborene nebo jet po vlastni ose?
Kolik jsou poplatky v DE a kolik je pak nutne zaplatit v CR na hranicich?
Na kolik vas vysel dovoz celkem se vsim vsudy?
Radsi se nekolikrat zeptam nez se pak divit kolik ecek se musi vysazet, dikes
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Dovoz z Nemecka - poplatky
1OO EUR převozky na 5 dní (jsou i delší ale je to asi zbytečné) se zelenou kartou (80 EUR jen červená platná v DE), 1050 kč vystavení českého techničáku, 800kč spz, 1500 kč dovoz prohlídka a ještě STK a ME. Jinak dovoz na podvalu cca 17kč/km a většinou tě ani nevezmou s sebou!
za 17 kč a nevezmou tě sebou? a to maj nějaký zákazníky? běžně se dá sehnat nějakej lojza s podvalem za šaranem za 10kč/km a ještě si libuje jak si nevydělal...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Zdar....mám zhruba přes měsíc přivezené auto z Německa.
Prve musíte s ním na Tk + Me, kde vám ho kopletně proklepnou a cena je 2600,- Kč (může se to lišit +-).
Pak jsem musel jít prve auto pojistit, jinak by mi ho vůbec nepřihlásili. Mimochodem, slušně jsem to pojistil u Slávie, neměl jsem bonusy a stála mě roční 4600,- Kč.
Pak jsem jen šel přihlásit auto na odbor dopravy (otázka pár minut) tam mi řekli 2100,- Kč, kdy jsem to měl za hodku na českých papírech + RZ.
Takže komplet to stálo 4700,- Kč
Zdar...
Prve musíte s ním na Tk + Me, kde vám ho kopletně proklepnou a cena je 2600,- Kč (může se to lišit +-).
Pak jsem musel jít prve auto pojistit, jinak by mi ho vůbec nepřihlásili. Mimochodem, slušně jsem to pojistil u Slávie, neměl jsem bonusy a stála mě roční 4600,- Kč.
Pak jsem jen šel přihlásit auto na odbor dopravy (otázka pár minut) tam mi řekli 2100,- Kč, kdy jsem to měl za hodku na českých papírech + RZ.
Takže komplet to stálo 4700,- Kč
Zdar...
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Taknějak to odpovídá i mé zkušenosti. Akorát pozor, to přihlášení na odboru dopravy může, ale i NEMUSÍ být napočkání. Já to taky tak měl, trvalo to cca. hodinu, ale jsou úřady, kde využívají několikatýdenní lhůtu, kterou na to mají. Takže bacha, v mezidobí by se s autem nemělo vůbec jezdit (pokud nebudeš mít na dost dlouhou dobu německé značky a pojištění.)
u mě to trvalo 14 dní na magistrátě...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jo, taky už sem slyšel o 2 týdnech. Nechápu, proč někde to jde na počkání a někde na to čekáš tak dlouho... Holt český úředníci.
No tych par dni hore dole. Ale aspon mate poplatky lacnejsie ako u nas. Ja ked som si doniesol svoju ASTRICKU tak ma prihlasenie stalo 13 000 este slovenskych
OPEL ASTRA H 1.6 16v caravan
Jeste bych mel dotaz na ty 2 ceny co jsou na mobile.de? hruba cena a netto, co jsem vygoogloval tak ta vyssi je pro koncovou osobu nepodnikatele a ta nizsi pro podnikatele co si to mohou dat do dani?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ta nizsi je bez dane -pokud jsi podnikatel ktery je platce Dph muzes si auto koupit bez dane.
Astra GTC 1,9 (110kW)