Palivový fitr 1,7CDTI
- pepino231187
- Kontaktovat uživatele:
Palivový fitr 1,7CDTI
Ahoj Astraři
Chystám se na první údržbu co mám Astřičku a chtěl bych se zeptat, jestli při výměně palivového filtru ho naplníte naftou a pak složíte dohromady, nebo jestli ho zvládne naplnit čerpadlo??
Můj osobní názor je, že dovede, ale radši se poptám, nerad bych něco pos...
Předem moc děkuju
Chystám se na první údržbu co mám Astřičku a chtěl bych se zeptat, jestli při výměně palivového filtru ho naplníte naftou a pak složíte dohromady, nebo jestli ho zvládne naplnit čerpadlo??
Můj osobní názor je, že dovede, ale radši se poptám, nerad bych něco pos...
Předem moc děkuju
Opel Astra kombi 1,7CDTI Z17DTH rok 2005
- Reklama
Re: Palivový fitr 1,7CDTI
kazdopadne zaliat naftou
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
Menil sem celkem 3x a z toho sem ho zalil jen poprve.. Potom uz ne jen sem nechal 2x -3x nasat cerpadlo chytla na poprve zadny problem. Ale je to 1.9 nevim jestli je v tom nejakej rozdil.
ASTERIX 1.9 CDTI 110 kW
- pepino231187
- Kontaktovat uživatele:
Jo, něco takovýho jsem potřeboval vědět.
Já měl taky předtím starýho nafťáka a nikdy jsem nezalejval filtr a ikdyž se mi podařilo sjet nádrž až mi chcípnul, tak jsem jen dolil a nasál si sám, ale to je extrém.
Zkusím to nezalejt a uvidíme...
Já měl taky předtím starýho nafťáka a nikdy jsem nezalejval filtr a ikdyž se mi podařilo sjet nádrž až mi chcípnul, tak jsem jen dolil a nasál si sám, ale to je extrém.
Zkusím to nezalejt a uvidíme...
Opel Astra kombi 1,7CDTI Z17DTH rok 2005
Jen jsem vymenil filtr a nastartoval hned napoprve a vse vpohode... nic jsem nezalejval udelal jsem to tak podruhe a vzdy bez problemu
1,7CDTI 74kW (Z17DTH) Elegance
ja mam skusenosť, ked som to dával robiť, že bud mechanik to nevedel nakopnuť , bez zaliata filtra naftou
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
chiping 74 KW/ 100
Zdenda píše:Menil sem celkem 3x a z toho sem ho zalil jen poprve.. Potom uz ne jen sem nechal 2x -3x nasat cerpadlo chytla na poprve zadny problem. Ale je to 1.9 nevim jestli je v tom nejakej rozdil.
Ano,tvoje 1,9DTH se skládá na sucho a podle příručky se odvzdušní sama. Stačí 1x až 3x zapnout zapalování (samozřejmě bez startu) a filtr se zaleje naftou a odvzdušní. Hotovo.
Vectra C Caravan 1,9 CDTI r.v.2005
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d