Použití kupní smlouvy místo OTP u čerstvě koupené ojetiny
Re: Použití kupní smlouvy místo OTP u čerstvě koupené ojetiny
Tak dneska jsem si byl pro velky techničak a dali mně i malej ,cekal jsem na odhlašku 15 dni bo to je /byl/ pražak majitel, než to přišlo z matičky stověžate
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Reklama
Taky sem nemel carpass. U Autotip-servis Jiri Novak(autorizovany dealer tady v Usti n.L.) za nej chteli 1000,-Kc.
Machy - taktak
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
taky mas tu zkusenost?milosh píše:Machy - taktak
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
kua 1000,-? já si ho nechal vystavit v květnu v Opelu v Břeclavi a chtěli za něj 714,- vč. DPH
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Nojo Usti neni Praha (natoz Breclav)
Zkusenost mam, ale vesmes pozitivni pac tam kupuju jen ND ale na servis mam sveho garagemajstra
Zkusenost mam, ale vesmes pozitivni pac tam kupuju jen ND ale na servis mam sveho garagemajstra
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
dealer když chce zjistit kody tak to nezjistí zadarmo, opel mu naúčtuje cca 600 kč čemuž odpovídá 714 kč včetně DPH, někteří dealeři si ještě něco přihodí...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jo jo to ja taky a zatim spokojenost , tam bych se nedoplatil. Nekolikrat mi tam i tvrdili nesmysly...milosh píše:Nojo Usti neni Praha (natoz Breclav)
Tak pridam jedno info z nakupu moji astry h, k autu bylo dost manualu vcetne servisky ale carpass ne, tak jsme to nechali zjistit primo u mistniho dealera Opel a cena byla 18€, takze priste si fakt radsi zajedu do Rise nez platit litr u ceskych vydriduchu
Tak já jsem sice carpass dostala, ale při demontáži rádia RomanK zjistil, že jaksi to rádio co tam mám neni to, co by tam podle carpassu mělo bejt , takže kód samozřejmě neseděl. Takže si ho odvezl na zjištění kódu a reset, a to bude stát 1000 Kč. Takže an carpass neni záruka, že víte co potřebujete . Ty ostatní údaje naštěstí jsou ale správně.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW