Jourova Astra Classic III. A16XER
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jourova Astra Classic III. A16XER
Rozmyslam ze casom zmenim vizaz auta. Pridavam fotky sucasneho stavu a planovaneho. Upravy by zahrnali: polep stlpikov, folie na okna, carbon folia na spatne zrkadla, a kolesa do ciernej lesklej. Co si o tom myslite?
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
- Reklama
- Georgeisin
Já sem ulítlej na černý kola, takže dle mého vkusu to bude určitě pěkný. V reálu mnohem lepší než na té fotomontáži...
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Chcel by som lesklu, aby to hadzalo viac odleskov, ale ludia vravia, ze leskle zvyknu praskat a preto si vacsina dava matnu, lenze ta zase zanika.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Hezká práce
Černý sloupky jsou podle mě na Astře povinnost, zatmavený okna budou fajn a ty disky na tý fotomontáži vypadaji spíš tmavě šedě, což by podle mě vypadalo i líp - nejsem fanda úplně černejch disků, protože pak už moc nevynikaji (hlavně na fotkách).
Černý sloupky jsou podle mě na Astře povinnost, zatmavený okna budou fajn a ty disky na tý fotomontáži vypadaji spíš tmavě šedě, což by podle mě vypadalo i líp - nejsem fanda úplně černejch disků, protože pak už moc nevynikaji (hlavně na fotkách).
Nooo, ty kola jsou můj plán do budoucna. Sehnat ty desetipaprskový disky a hodit do černa. Jsi mi to tak trochu vyfoukl
Já mám taky černý, ale celkem zaniknou. Nech tam nějakou světlejší, ne úplně černou;) Ta, co je na obrázku není úplně černá a stačí to tak
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
libi se mi tmave kola,ale cernou bych uplne nedaval..dej spise kourovou nebo sedou..ja mam taky na svem kourovou a jsem spokojenej,jinak co se tyce barvy nemuze praskat ani leskla kdyz to nikdo udela poradne a kola by se meli opiskovat a pak striknou a nechat vypalit a musi to drzet tak to mam ja a je to jak origo od vyroby..jinak cerne sloupky jsou luxusni doslova nutnost to mi a folie vzadu taky pekna a dobra vec,celkove bych do toho sel auto se uplne zmeni!!!!!!me se to osobne hodne libi!!
Opel Astra OPC
pěkné a taky bych se přikláněl spíše k šedé než černé
měl sem černý lesklý kola na corse a nebrat, je na nich strašně vidět když nejsou zrovna čerstvě umytý, mnohem lepší volba je grafitová barva, ty se dělaly origo na astru, měl sem je na vanovi, fotky tu asi ještě někde budou
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz