PŘEVODOVKA OPEL ZAFIRA M32 1,7CDTI díra v převodovce
-
PŘEVODOVKA OPEL ZAFIRA M32 1,7CDTI díra v převodovce
Ahoj kolegové
vidím že nejsem sám kdo má problémy s oplíkem já mám Opel Zafira 1,7CDTI 81kw a mám nalítáno 150 tis s poctivou historiií údajně, no koupil jsem auto pře 14 dny udělal pořádný servis rozvody oleje filtry komplet a ono po 1 000 km se mi stala taková nemilá věc že se mi v moji 6 ti stupnové převodovce M32 rozletělo ložisko5 tého převodu a udělalo mi díru do obalu a auto na místě stálo. Takže se ptám nějakou radu na opravu převodovky?
Bazar se k tomu staví jako opotřebovaná věc v Oplu mi řekli že na tento typ motoru od roku 2008 přestali vyrábět nahradní díly na převodovku, v Oplu v Ostravě mi řekl servisní technik že už pouze mění díly že se nic neopravuje a nová převodovka 140 tis. takže jsem se málem vyvrátil jak jsem to zjistil nicméně mi řekl že hledat zkusit v Polsku. Tak nevím chlapi máte nějakou radu?
Děkuji za jakoukoli radu
vidím že nejsem sám kdo má problémy s oplíkem já mám Opel Zafira 1,7CDTI 81kw a mám nalítáno 150 tis s poctivou historiií údajně, no koupil jsem auto pře 14 dny udělal pořádný servis rozvody oleje filtry komplet a ono po 1 000 km se mi stala taková nemilá věc že se mi v moji 6 ti stupnové převodovce M32 rozletělo ložisko5 tého převodu a udělalo mi díru do obalu a auto na místě stálo. Takže se ptám nějakou radu na opravu převodovky?
Bazar se k tomu staví jako opotřebovaná věc v Oplu mi řekli že na tento typ motoru od roku 2008 přestali vyrábět nahradní díly na převodovku, v Oplu v Ostravě mi řekl servisní technik že už pouze mění díly že se nic neopravuje a nová převodovka 140 tis. takže jsem se málem vyvrátil jak jsem to zjistil nicméně mi řekl že hledat zkusit v Polsku. Tak nevím chlapi máte nějakou radu?
Děkuji za jakoukoli radu
- Reklama
Re: PŘEVODOVKA OPEL ZAFIRA M32 1,7CDTI díra v převodovce
Na převodovku M32 neseženeš nic. Jen gufera a pár šroubků, zátku. Začni shánět druhou celou převodovku. Cca 20-25 tis Kč se pohybuje cena k 1,7.
- vojtavojta
V Polsku toho jeeee.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- BikerMarius
čau, a jé zas M32
tý jo to dopadla až tak taky řeším problém s M32 mně zlobí ložisko taky na 5stupni.
Jedem tip.
tý jo to dopadla až tak taky řeším problém s M32 mně zlobí ložisko taky na 5stupni.
Jedem tip.
-
V polsku toho je no ano jenomže problém je ten že nevíš kolik to má km a když koupím převodovku a udělá mi to opět to samo tak mne .....
kupuješ zajíce v pytli pokud nekoupíš po kompletní repasi ikdyž to tak nevíš za 30 tis...
kupuješ zajíce v pytli pokud nekoupíš po kompletní repasi ikdyž to tak nevíš za 30 tis...
- vojtavojta
No, myslim si ze by to slo domlouvit,montaz a najakou zaruku.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
-
Takže jsem byl v polsku na burze v Gliwicich tam jsem si našel jednoho tipka co ji má tu převodovku koupil jsem ji od něj údajně repasovaná chtěl za ni 2200 zl ale nakonec jsem ho stáhl s cenou na 11tis czk tak snad to bude ok. Bylo vidět ale že je rozebíraná ale zda tam bylo něco děláno....??? každopádně už se těším až budu moct moji zafirku zase provětrat.