Zafira B OPC - modrý deník - diskuze
Re: Zafira B OPC - modrý deník - diskuze
Parada, a jak funguje otvirani auta, klasika klicem nebo jako to ma renault tou kartou "v kapse" ?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Předpokládám, že to dělal komplet, tak klíč v kapse a jeto
Respect
Respect
milosh: odemkneš to zatáhnutím za kliku a zamkneš přiložením prstu na takový dva vroubky na klice. Jiank dá se to i klasika přes tlačítka na "klíči"
Jak jsem mohl bez toho žít
skrolant, kde sis nechal udělat nouzovej klíček? Nebo si to koupil komplet? V Opelu mi řekli 600,- bez DPH a za to se mi to dávat nechtělo
v Oplu a hned 2 ks jsem nechal vyrobit plastové planžety
Na astra G foru je kolega s OPC v modre, sice to nema tolik vytunene jako ty ale take pekny vuz.
OPEL ASTRA G OPC
OPEL ASTRA G OPC
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Má vkus, to se hned pozná
A ještě se omlouvám za absenci dalších dílů, dávám přednost sluníčku před sezením u PC, ale mám již napsány 3 díly týkající se jen motůrku Takže až naprší a uschne - to myslím opravdu vážně, protože si to vydání nechávám na bouřkový den a fotek je opravdu hodně
A ještě se omlouvám za absenci dalších dílů, dávám přednost sluníčku před sezením u PC, ale mám již napsány 3 díly týkající se jen motůrku Takže až naprší a uschne - to myslím opravdu vážně, protože si to vydání nechávám na bouřkový den a fotek je opravdu hodně
Večerní testování "Šmoulinky" Tak co na holku šikovnou říkáte ?