Ahojte opláci,
dnes mi na moje Zafire (1.7 CDTi, 81 Kw, r.v. 2009) nezhasla ani po naštartovaní oranžová kontrolka auta s kľúčikom. Auto ide v poriadku, necítim žiadny pokles vo výkone. V manuáli je uvedené, že by som mal vykonať servisnú prehliadku, ale na fórach čítam, že sa môže jednať o problémy s EGR ventilom a iné hrôzy. Neviete mi niekto poradiť? Ďakujem!!!!
Oranžová kontrolka auta s kľúčom
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oranžová kontrolka auta s kľúčom
Otázka za deset bodů....
Odpověď za milión.... : Nech to napíchnout na diagnostiku. Pak budeš chytřejší. To ses tady už asi taky dočetl... Nikdo z nás tady není totiž Sibyla..
Odpověď za milión.... : Nech to napíchnout na diagnostiku. Pak budeš chytřejší. To ses tady už asi taky dočetl... Nikdo z nás tady není totiž Sibyla..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Mám stejný problém - diagnostika nic neodhalila. Jednou za čas zhasne, většinou však svítí, nějak jsem se s tím naučil žít. Všechny filtry včetně palivového vyměněny, auto dobíjí, DPF jak u nového auta, startování OK, spotřeba taky, olej nikde neteče... Snad jen tu kontrolku na palubce přelepit
Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
Ja som bol na diagnostike, porucha bola v žhaviči- ten je vymenený a kontrolka už zhasína. Ale až po naštartovaní, predtým zhasínala pred. Hádam to bude v poriadku.
To by mohlo znamenat, že tu chybu nemáš vymazanou a je tam pořád uložená...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Tiež ma to napadlo, kontaktoval som mechanika, budúci tyzden to checkne. Dakujem.