Zafira B OPC - modrý deník - diskuze
Re: Zafira B OPC - modrý deník - diskuze
Kupodivu i roletky fungují a ano je trošku panorama hlučnější než to bylo s plným čalouněním.... aerodynamický hluk je znatelnější, jenže mám ten pocit, že auto v 250km/h daleko líp drží, hrb na streše dělá své
- Reklama
A z ceho je ten hrb? Ten je plastovej ne me to tak pripada. Jo 250 to s tim svym cmoudem nikdy nepojedu..... Jedine ze skaly volnym padem...
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
PEPSuji už druhý týden a pořád to nebere konce, mě už z těch drátu asi jebne........
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
áááá, vítám pana Magoraááá.... To je brutál...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
mě z toho jeblo jen jsem na to kliknul tohle bych nikdy dohromady nedal
- vojtavojta
Vcera v podvecer to auto vypadalo uplne jinakSkrolant píše:PEPSuji už druhý týden a pořád to nebere konce, mě už z těch drátu asi jebne........
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
nudím se... prostřihávám dráty odlehčuji sportovní vozidlocorsaczek píše:Proboha! Co vytváříš?
Teď asi kecáš, co? Skoro bych ti věřil, jsi blázen. Mimochodem nechápu, jak jsi mohl najet tolik km, když máš auto furt rozdělaný To jinak jezdíš sockou nebo máš ještě náhradní vozidlo?
to už je i na mě mocSkrolant píše: nudím se... prostřihávám dráty odlehčuji sportovní vozidlo