Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Když už tady řešíte ty oleje. Co vše potřebuji vyměnit při výměně olejů? Výměna mě čeká v srpnu.
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
- Reklama
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
No určitě olejovej filtr, to je bez diskuze. Já měnim teda taky palivovej, pylovej a vzduchovejPepajz píše:Když už tady řešíte ty oleje. Co vše potřebuji vyměnit při výměně olejů? Výměna mě čeká v srpnu.
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
aky donesies taky ti dajuNerez píše:Když si chci na servis donést vlastní olej, musí být od GM, nebo může být i jiného výrobce, když bude typ oleje stejný?
no neviem neviem, ale podla mna Astra nema nostnost 2t. Potom sa nedivim, ze vsetci vedia aku mas hukacku, ked ti odlomilo napravytlumex píše:dnes montáž dvoutonové houkačky z Astry G
celá ulice už ví,že mám novou houkačku
konečně pořádnej zvuk ...
No ta co se dava origo je peknej chcipak, ja jak v gecku tak v hacku mam dvoutonovou nebo jak se tomu nadava a to uz zni lip, nejlepe v tunelu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A to tolik troubíte, že potřebujete spešl houkačku? Já za 2 roky co Háčko mám troubil tak maximálně 3x. Jestli vůbec
Taky nad tím teď přemýšlím kdy že jsem to naposledy použil houkačku...
Ja aspon jednou denne, jak upozornis na auto bez ridice (bloncka) vietkonga nebo dedka ze proste na 70km/h se nejede 40
Tak Hombre mozna to bude tim ze nebydlis ve meste kde je porad na koho troubit
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak já taky moc netroubím, a to bydlím taky ve městě Já teda když už tak spíš rentgenuju, troubím nejčastěji když někdo čeká, až ten semafor bude ještě zelenější...milosh píše:Ja aspon jednou denne, jak upozornis na auto bez ridice (bloncka) vietkonga nebo dedka ze proste na 70km/h se nejede 40