Zafira B OPC - modrý deník - diskuze
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zafira B OPC - modrý deník - diskuze
Na astre som mal cez 210 tis km a CDC tlmice boli OK, niekomu pustia napr. uz pri 120 tis. Astra bola ale z DE a do 150 tis km sa jazdilo po lepsich cestach, ako tu u nas.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
Tak se hezky ploužím po dálnici, tempomat defaultně nastaven na "spotřebu" na rychlost 200km/hod. Stále se držím v levém pruhu, je už tma a auta svištící před sebou sem tam prosebně probliknu dálkovýma, aby se na chvíli zařadili vpravo pro můj průlet. Najednou přede mnou tmavý kombík, jedeme skoro 50 km vzdálenost - se mnou v závěsu, pak začne zpomalovat, klasicky bliknu dálkovýma, on se zdvořile zařadil, já proletím a on za mnou .... pak mne problikne on a já se zařadím vpravo... on taky a šviháme si to vpravo....pak blikne ještě jednou a to modrýma..... a já koukám v zrcátku na policejního pašíka..... paráda.....
Zastavili jsme, vystoupili dva starší pánové - tipuji na důchodce.... nasadili bílé čepice..... a já čekal klasické - "pane řidiči silniční kontrola.......víte proč jsme vás zastavili....." a oni mi vyrazili dech
"Ty jsi Skrolant ?" já rozklepaným hlasem ANO..... můžeme se podívat ???? já čelist dole...
Já mám Géčko a manželka Háčko a tady na fóru jsem pod nikem "cenzůra......." hezké.... a kolik to jede? hihi
Prostě frajeří, klobouk dolů pánové a to mne jen utvrzuje, že jsou tady na fóru jen fajn lidi
Zastavili jsme, vystoupili dva starší pánové - tipuji na důchodce.... nasadili bílé čepice..... a já čekal klasické - "pane řidiči silniční kontrola.......víte proč jsme vás zastavili....." a oni mi vyrazili dech
"Ty jsi Skrolant ?" já rozklepaným hlasem ANO..... můžeme se podívat ???? já čelist dole...
Já mám Géčko a manželka Háčko a tady na fóru jsem pod nikem "cenzůra......." hezké.... a kolik to jede? hihi
Prostě frajeří, klobouk dolů pánové a to mne jen utvrzuje, že jsou tady na fóru jen fajn lidi
To se snad ani neda psat verejne, aby nekdo nemel problem
Ale jako dobra story, na spotrebu prej
Ale jako dobra story, na spotrebu prej
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To néééé.... fakt jo ?... Tak to klobouk dolů benga...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem, nikdo pod nickem "cenzůra" tady není
Tak já se snažím být diskrétní ....... hihi, ale do smíchu mi nebylo.....jsem v bodové tísniFrydex píše:Mimochodem, nikdo pod nickem "cenzůra" tady není
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj, rozumím... je mi jasné, že to tu nevytroubíš...
to se ti ulevilo -D ale asi moc nejsi v bodove tisni kdyz to takhle mastis.Oni jsou necekane vsude.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Ani nemusíš byt v bodové tísni, za 2 kila 2x po sobě už berou papíry
- Georgeisin
Jo tak ty jsi jeden z těch, který mě na českých dálnicích v mé obvyklé rychlosti 150 - 160 km/h vyblikávají, že jako frčím hroooozně pomalu . Ty tomu říkáš "prosebné probliknutí", pěkný .
Jinak u těch Passatů je nevýhoda, že je jich moc, vždy když vidím ve zpětném zrcátku masku pasata, zpomaluju, i když nejsem schopný identifikovat nápis R36 nebo nějaké jiné poznávací znamení.
Jinak u těch Passatů je nevýhoda, že je jich moc, vždy když vidím ve zpětném zrcátku masku pasata, zpomaluju, i když nejsem schopný identifikovat nápis R36 nebo nějaké jiné poznávací znamení.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW