OPCOM china clone 2010
OPCOM china clone 2010
Koupil jsem si kabel opcom china clone 2010. Ale pokud jej zapojim pře usb do PC, tak se mi tam objevuje, že hardvare je neznámý. OPcom program jej taky nenajde. Nemusim nainstalovat nějaký FTDI driver jako tomu bylo např. u ELM327 a VAGcom. Popřípadě jestli někdo nevím co ještě potřebuju k tomu kablu a softwaru op com?
- Reklama
Re: OPCOM china clone 2010
a neví někdo kde ho stáhnout?
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Co máš za systém v PC?
Edit:
něco jsem ti poslal na mail, tak to zkus.
Edit:
něco jsem ti poslal na mail, tak to zkus.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
stolní XP 32bit a notebook WIN 7 32bit. Nejlepe na notebook. A budu potřebovat i nějakou spešl verzi opcomu?
pravým jsem na to kliknul, nainstaloval, ale nic se neděje.....
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Jj, driver je přiloženej normálně u softu, stahoval jsem si china clone normálně z uloz.to a driver tam byl. Jen ho musíš nainstalova manuálně přes Ovládací panely -> Systém -> Správce hardwaru. Mně to šlape bez problémů.
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
soft tam mám, ale nainstaluju a nic. Instaluju to tak že na něj pravým kliknu a dám nainstalovat.
tak nakonec sem musel nainstalovat driver ručně jak bylo výše napsáno. Takže už mi jede. Jen bych ještě potřeboval stáhnout někde češtinu na tuto verzi. Bude mi tato verze fungovat se všemi verzemi opkomu? (starší, novější apd.)