Astra H OPC - zvýšení výkonu

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
OPCaOPC

Re: Astra H OPC - zvýšení výkonu

Příspěvek od OPCaOPC » 09 črc 2012, 17:26

........nechceš nám ukázat alespon fotku? kde jsi kupoval?

Kupoval jsem DE (v Německu) :-) hledal jsem asi 6 měsíců
jediný co mě mrzí že tam není - jsou xenony , jel jsem pro auto s xenony a když jsem byl na místě tak tam nakonec nebyly :-(, ovšem z odstupem času a z dnešního pohledu je to pro mne jen detail svítí to stejně dost dobře, jen by to vypadalo o trochu lépe.
Jinak je to přesně jak jsem chtěl, interiér s modrými lištami a radiem NAVI 70 s navigací.
Přílohy
OPC 3.jpg
OPC 2.JPG
OPC 1.JPG

Reklama

Skrolant
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skrolant » 09 črc 2012, 20:25

arden blue = 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Only Flying Is More Beautiful, Pure Passion - OPC
ZAFIRA B OPC - Modrý deník

power2

Příspěvek od power2 » 09 črc 2012, 20:34

bílá= 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :mrgreen:

Skrolant
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skrolant » 09 črc 2012, 20:51

bílá je taková nevinná, takový puberťáček :D motůrek by měl dospět 8-) 8-) 8-) Tak už máš jasno, jak jej nadopujem ? :mrgreen:
Only Flying Is More Beautiful, Pure Passion - OPC
ZAFIRA B OPC - Modrý deník

OPCaOPC

Příspěvek od OPCaOPC » 09 črc 2012, 22:13

... pro mne byla arden modrá srdeční volba :-) (bílá i černá byla eventuelní náhrada) v jiné bych jí snad ani nechtěl, pokukoval jsem v super stavu (s xenony) po červené ale pak jsem si to rozmyslel nebylo to ono.

Jinak představa o nadopování mi začíná být více jasná, ale ještě si to musím nechat projít vše hlavou .... no uvidíme :-)

první krok ale určitě odfuk (Blow) + baypas místo katu :)

RomanB

Příspěvek od RomanB » 09 črc 2012, 23:43

OPCaOPC píše:........nechceš nám ukázat alespon fotku? kde jsi kupoval?

Kupoval jsem DE (v Německu) :-) hledal jsem asi 6 měsíců
jediný co mě mrzí že tam není - jsou xenony , jel jsem pro auto s xenony a když jsem byl na místě tak tam nakonec nebyly :-(, ovšem z odstupem času a z dnešního pohledu je to pro mne jen detail svítí to stejně dost dobře, jen by to vypadalo o trochu lépe.
Jinak je to přesně jak jsem chtěl, interiér s modrými lištami a radiem NAVI 70 s navigací.
Ak by si chcel dorobiť tie xenóny mám v ponuke predaj: pozri - komplet so všetkým, svetlá. kabeláž, senzor náklonu, stačí iba prehodiť(domontovať). Ak si nevidel :)
Insignia 2.0T opc paket
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look

OPCaOPC

Příspěvek od OPCaOPC » 12 črc 2012, 21:45

Díky za nabídku :-) (xenony) teď to ovšem nepřichází v úvahu, uvidím příští rok.
Letos maximálně upravím ten výkon.

power2

Příspěvek od power2 » 14 črc 2012, 23:22

Koukal sem po náhradě za přední katík a mám v tom hroznej bordel. Respektive prodejci to mají pokaždé jinak. Někdo dělí ty trubky na LEL, LER, LEH (mají pak i třeba 100ky kč rozdíl cenovej). A někdo má v kompatibilitě všechno dohromady. A ještě ceny sou někde až dvojnásobný za různý značky. Je to teda stejný, nebo ne :? Mimochodem zjistím průměr trubky bez toho, abych lezl pod auto? Našel sem 63 a 70mm. (počítám, že to bude 63mm)

Potom sem koukal na vzducháč a potřebný díly http://www.courtenaysport.co.uk/buy-onl ... d_516.html + http://www.courtenaysport.co.uk/buy-onl ... d_487.html a podle toho rozměru nevím, jestli mi bude pasovat (někde to tady bylo zmíněný, že se to liší trochu). Mají tam taky volbu s modifikovaným airboxem. V čem spočívá ta změna oproti nemodifikovaným airboxu? Nějaký větší otvory?

jrd mclaren

Příspěvek od jrd mclaren » 15 črc 2012, 09:43

hadice a vzduchac si skus pozret este tu: http://roosemotorsport.co.uk/index.php? ... _3_111_113

a trubku na vyfuku bude asi dobre zmerat priamo na aute..

irmscher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od irmscher » 15 črc 2012, 12:33

power2 píše:Koukal sem po náhradě za přední katík a mám v tom hroznej bordel. Respektive prodejci to mají pokaždé jinak. Někdo dělí ty trubky na LEL, LER, LEH (mají pak i třeba 100ky kč rozdíl cenovej). A někdo má v kompatibilitě všechno dohromady. A ještě ceny sou někde až dvojnásobný za různý značky. Je to teda stejný, nebo ne :? Mimochodem zjistím průměr trubky bez toho, abych lezl pod auto? Našel sem 63 a 70mm. (počítám, že to bude 63mm)

Potom sem koukal na vzducháč a potřebný díly http://www.courtenaysport.co.uk/buy-onl ... d_516.html + http://www.courtenaysport.co.uk/buy-onl ... d_487.html a podle toho rozměru nevím, jestli mi bude pasovat (někde to tady bylo zmíněný, že se to liší trochu). Mají tam taky volbu s modifikovaným airboxem. V čem spočívá ta změna oproti nemodifikovaným airboxu? Nějaký větší otvory?

tvuj výfuk je 63mm to jest 2,5" ,ten 70mm( 3,0 " ) se montuje až při výkonu nad cca 300Hp,ale to už se mění i sání. Ten de-cat tedy 2,5 " a nemusí to být zrovnaScorpion nebo Miltek.....já mam taky no name a OK ;)

vzduchový box z 1.9 CDti ti pasovat bude,jen se obávám,že tovše je na průměr 80mm( váha vzduchu) .U tvého motoru si nejsem jistej,jestli průměr tvé váhy vzduchu neni jen 70mm.Jestli to tak je,tak v té nabídce dole bys musel v tom jednom rámečku zadat,že to je pro 70mm.Ale já být tebou,tak bych rovnou aplikoval i váhu vzduchu 80mm,musí se ale potom přeladit vstupní hodnoty váhy vzduchu,aby to fungovalo,jak má.(máš to tam i uvedenév tom odstavci-červený nápis Important note )
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT

Odpovědět