Centrální zamykání
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Centrální zamykání
Není to z boční, ale z vnitřní vedle tapecu... už sem dal fotku výše.... Z boku je dětská pojistka, červené kolečko
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Ok, jak se to vezme, proste to neni vnejsi ani vnitrni strana dveri, ale bocni, tam kde je zamek...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo a mimochodem. Myslím, že když ti nefunguje dálkač, ale baterku v autě máš dobrou tak stačí pozavírat všecky dveře a pak vlézt přes spolujezdce a na středovém panelu to auto zamknout centrálem. Nevím teď, jestli to není jen přes zadní dveře.. Hlavně nezapomenout klíče vevnitř
Tak jsem konečně zvítězil,zámek funguje,po důkladné prohlídce kabelů jsem našel dva přerušené a tři naštípnuté.Tím se omlouvám těm,kteří radili "kabely" a já nevěřil a rozebiral zámek atd.Teď ale budu očekávat,kdy se to stane znovu a třeba na jiných dveřích.
Ještě se chci zeptat na to dvojí zamykání.Mně funguje jen jedno zamknutí,při dalším zmáčknutí tlačítka zamykání se už nic neděje.Mám v zámku pouze jeden motorek,ve schematu jsou nakresleny motorky dva.To je asi u vozů,které mají to dvojí zamykání,alespoň si to tak vysvětluji
Zafira B 1,9CDTI 88kW rok 2007
Ještě se chci zeptat na to dvojí zamykání.Mně funguje jen jedno zamknutí,při dalším zmáčknutí tlačítka zamykání se už nic neděje.Mám v zámku pouze jeden motorek,ve schematu jsou nakresleny motorky dva.To je asi u vozů,které mají to dvojí zamykání,alespoň si to tak vysvětluji
Zafira B 1,9CDTI 88kW rok 2007
Dva motorky mají jen auta s příplatkovou výbavou DeadLock nebo s alarmem. Tři motorky mají v zámku auta s PEPS. Všechno ostatní je s jedním motorkem a tyto auta lze otevřít (všechny dveře zároveň) tahem za vnitřní kličku kterýchkoliv dveří.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jiné dveře jsou dost nepravděpodobné.... z 99% to dělají vrata za řidičem a stane se to časem zas...milankon píše:.....Teď ale budu očekávat,kdy se to stane znovu a třeba na jiných dveřích....
chapem ze ked sa vybije baterka ze nefunguje central, ale mohli dat nejeke gombiki na mechanicke zamknutie - neviem mozno na novsich modeloch uz su, este aj stare skodovky mali tie cudliky na dverach pri okne.
este skusim, co dal obrazok frydex
este skusim, co dal obrazok frydex
vdaka za radu, vyskušal som, klucom do zadnych dveri nad detskou poiskou - cvaknutie a
clovek sa furt uci
clovek sa furt uci
Dají se otevřít zamčené zadní dveře za řidičem? Měl jsem problémy s dráty v husím krku a byl jsem rád, že je to zamčený při stání na sídlišti. Ale nyní chci opravit dráty a proto se zeptám: dveře bych nyní otevřel páčkou dveří zevnitř? Našel už někdo náhradní piny do original konektoru? Osobně vím pouze o celkové náhradě konektoru s dráty http://www.aci.cz/3792e02-opravna-sada- ... 22602.html