Centrální zamykání

Od klimatizace až po xenony
martini

Re: Centrální zamykání

Příspěvek od martini » 04 črc 2012, 20:02

Tak zamek jsem jen pripojil ke konektoru a n ic uz me to zacina stvat zitra to namontuju primo do dveri je mozne ze se musi odpojit baterka aby se to sladilo ? :evil:
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL

Reklama

milankon

Příspěvek od milankon » 05 črc 2012, 17:10

Tak to je blbé,ale já měl obavy,že to zámkem nebude.Měl jsem ho celý rozebraný,je tam jen motorek a mikrospinač.Obojí jsem vyzkoušel a jak motorek tak mikrospínač jsou v pořádku.Zítra se na to ještě podívám,bude to nejspíš někde v těch kabelech.Moc nevěřím ani tomu odpojení a připojení baterky.To by snad nechodily ani ty ostatní zámky,ale kdo ví? Přeji ti aby se ti to už povedlo. Dej vědět jak to dopadlo.

martini

Příspěvek od martini » 05 črc 2012, 21:39

Tak mam to hotove uz to funguje.byl to zlomeny cerveny drat v tom husim krku pruchodce co jde do dveri a tom sem to kontroloval uz predtim. Zlomeny to bylo tesne ukastle a to jsem necekal ty naruseny kable co jsem predtim psal byly na opacn :oops: y strane u dveri :( tak ze ted mam na prodej zamek co mi poslal bundeles
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL

milankon

Příspěvek od milankon » 05 črc 2012, 22:30

Tak blahopřeji,máš to za sebou,mě to čeká,podívám se na to zítra a předpokládám,že to budou taky dráty.Dík za informace,dám pak vědět.

Frydex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 06 črc 2012, 00:23

Frydex píše:kabely
;)
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...." Obrázek

iling

Příspěvek od iling » 06 črc 2012, 16:11

chlapi, kazdemu to tak funguje, ze ked zamknem predne dvere s klucom, tie sa uzamknu a ostatne sa daju otvorit! to pisem taky pripad ked sa absolutne vybila bateria, ako sa daju zatvorit zadne dvere, ziadne cupliky na stlacenie dveri, detska poistka funguje iba s nutra, z vonka sa taktiez daju otvorit dvere. ziadna moznost uzamknut zafiru? nejde mi to do hlavy - volaka moznost musi byt ci nie? ake mate skusenosti?

dakujem

Westler

Příspěvek od Westler » 06 črc 2012, 22:25

iling: Kdyz se vybije baterie, tak je jasny ze nefunguje central, proto lze zamknout pouze mechanicky. Zadni dvere se tusim daji zamknout vlozenim klice do nejakeho zlabku z bocni strany zamku (dveri), presne si to nepamatuju, ale v manualu k autu je to napsany.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

Frydex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 06 črc 2012, 22:27

Zboku je jen dětská pojistka, aby nešly otevřít zevnitř.
Je to tak. Pokud zamkneš auto klíčem, zamknou se jen řidičovy dveře. Opel tady nějak udělal krok z5.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...." Obrázek

Frydex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 06 črc 2012, 22:31

Tady se to dá zamknout...
Obrázek

Westler

Příspěvek od Westler » 06 črc 2012, 22:33

Tak kdybych to nevedel, asi to sem nepisu, ne? Obrazek ted najit nemuzu, ale aspon citace:
Finally sorted it...!! Its supposed to be like this. Mine does not have auto close windows either so I thought it was gonna be a real prob ... But.. here you go.. If central locking fails open each door and near the door lock there is a small oblong hole.. push the key in and it manually locks operates the lock (like pushing the button down when they had them) close the door and its locked..
The tailgate does not have this but it auto locks after a few mins
Kin Vauxhall!!
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

Odpovědět