Opel Astra H Caravan 1,7CDTI 92kW (2007)
Re: Opel Astra H Caravan 1,7CDTI 92kW (2007)
V Alpách bylo asi krásně, co?
- Reklama
Nadherne, jak nemam rad more, tak miluju hory. Vzdy jsme si vyjeli kam az to slo autem a pak tam udelali lehci vylet. Takze jsem mel sanci auti trochu potrapit. Melo to chybu jedine v tom ze je zena v 6. mesici, a po navratu ji trochu bolelo bricho. Doktor nas pekne serval ze nesmi do vejsek (1500m +) a ze vychazky musi byt lehke a max 1h, coz jsme (oboji) porusili takrka kazdej den...Pepino_GH píše:V Alpách bylo asi krásně, co?
Tak snad bude v pohodě ona i prcek, jen aby jste mu nezpůsobili strach z výšek...
Je to tak, že kolesá vytiahnu tie podložky von z blatníkov. Ja mám všade 2 cm podložky, to znamená, že Astra je o 4 cm širšia, ako bez nich. Po 1. Lepšie to sedí na ceste, (spolu so snížením podvozkom), po 2. lepšie to vyzerá (aspoň podľa mňa, keď kola niesu tak utopené v blatníkoch)
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
Tak mirna aktualizace.
- mame cerstve natoceno 50tis...
- mame novy pricniky Thule Aero (nebo jak se jmenujou), k nemu jsem dokoupil 2 Thule drzaky na kola, takovy ty prohnuty, a box si zatim pujcuju, nevim jestli poridim. Pricniky maji v drazkach takove ty kryci gumy a s aerodynamickym hlukem vevnitr neni v zasade zadna potiz. Jediny co je patrny je vyssi spotreba s boxem, zejmena pri dalnicnich rychlostech, a to cca o 1-1,5 litru vejs.
- nechal sem udelat folie (Llumar), na zadek tusim AT 05 GR SR HPR, na predek AT 35 GR SR HPR, odstin sedomodry coz opticky docela sedne k barve vozu a sloupku na dverich. Duvod byl hlavne ze tam ted dost vozime prcka a aby mu nesvitilo do obliceje musil bych bud shanet nejaky takovy ty stinitka, coz se mi nelibi, tak jsme sli do folii, dalsi efekt je redukce tepla vevnitr, vetsi soukromi, neni videt do kufru takze uz nebudu vozit takovou tu roletku, no a pak se mi to samozrejme docela libi vzhledove. Tady bych jeste chtel trochu poradit, zda mam nejak resit cerne polepy sloupku a zvyraznit tak zatmaveny okenni blok ci jestli byste to nechali tak jak to je ted. Mrknete na fotky:
Poznamka 1: Pro rejpaly, ano furt mam znacky s nalepkama vepredu, je to hruza ale furt sem linej to prehodit...
Poznamka 2: Mame jedno dite, jednoho psa (setra, takze zadnej malej salam) a veci na tydenni dovolenou, kocarek, vanicka, vsechny ty detsky kramy okolo a tak zaplnily jednak auto ale jednak i rakev, coz me docela vydesilo. Tak nevim jestli z dalsim ditetem nezadnem uvazovat o Zafirce, a nebo sme proste hrozny kramari...
- mame cerstve natoceno 50tis...
- mame novy pricniky Thule Aero (nebo jak se jmenujou), k nemu jsem dokoupil 2 Thule drzaky na kola, takovy ty prohnuty, a box si zatim pujcuju, nevim jestli poridim. Pricniky maji v drazkach takove ty kryci gumy a s aerodynamickym hlukem vevnitr neni v zasade zadna potiz. Jediny co je patrny je vyssi spotreba s boxem, zejmena pri dalnicnich rychlostech, a to cca o 1-1,5 litru vejs.
- nechal sem udelat folie (Llumar), na zadek tusim AT 05 GR SR HPR, na predek AT 35 GR SR HPR, odstin sedomodry coz opticky docela sedne k barve vozu a sloupku na dverich. Duvod byl hlavne ze tam ted dost vozime prcka a aby mu nesvitilo do obliceje musil bych bud shanet nejaky takovy ty stinitka, coz se mi nelibi, tak jsme sli do folii, dalsi efekt je redukce tepla vevnitr, vetsi soukromi, neni videt do kufru takze uz nebudu vozit takovou tu roletku, no a pak se mi to samozrejme docela libi vzhledove. Tady bych jeste chtel trochu poradit, zda mam nejak resit cerne polepy sloupku a zvyraznit tak zatmaveny okenni blok ci jestli byste to nechali tak jak to je ted. Mrknete na fotky:
Poznamka 1: Pro rejpaly, ano furt mam znacky s nalepkama vepredu, je to hruza ale furt sem linej to prehodit...
Poznamka 2: Mame jedno dite, jednoho psa (setra, takze zadnej malej salam) a veci na tydenni dovolenou, kocarek, vanicka, vsechny ty detsky kramy okolo a tak zaplnily jednak auto ale jednak i rakev, coz me docela vydesilo. Tak nevim jestli z dalsim ditetem nezadnem uvazovat o Zafirce, a nebo sme proste hrozny kramari...
Naposledy upravil(a) majkp dne 28 dub 2010, 13:14, celkem upraveno 2 x.
supr, mas tak rozhodne nej kola co se na hacko davaly
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No u me zatim vitezi ty 18" co ma Romank na Zafire, jenze tam je ta cena uz moc, tak sem bral tydle.
Vypadá výborně
S těmito fóliemi bych tam už pak právě ty černý polepy sloupků určitě nedával. Já osobně bych je tam teda nedával ani tak, ale teď tuplem
A ty kola vážně super!
S těmito fóliemi bych tam už pak právě ty černý polepy sloupků určitě nedával. Já osobně bych je tam teda nedával ani tak, ale teď tuplem
A ty kola vážně super!
Na svetlej farbe by som polepy stĺpikov dal ale u teba to nutné nie je
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
pridavam sa k nazoru nelepit polepy. Teraz to vypada dobre.