Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Asi si v Roomstru nejezdil, že tak mluvíš. Myslím, že je to jedno z povedenějších aut od Škodovky.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
A ktery neni povedeny? Sice jsou predrazeny ale jinak mi prijdou jako ok auta krome fabie, coz je roomster je
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Roomster je designově peknej hnus, ale co do praktičnosti a jízdy, tak auto je dobrý.
Ale tahle verze designové nedostatky statečně zakrývá...
http://nove-auta.autovia.sk/skoda-rooms ... kw-1139955
Ale tahle verze designové nedostatky statečně zakrývá...
http://nove-auta.autovia.sk/skoda-rooms ... kw-1139955
No hlavne ta 1.2 TSI jezdi za 5L coz je parada, ale jinak bych to nechtel
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Možná u Vás na vsi, ve městě se s tím pod sedm litrů nedostanou..
heh Jsem myslel prumer, mesto treba 6l urcite ne 7 a mimo rekneme 4,5, ma to 63kw a turbo, nejede to spatne v ramci moznosti a hlavne se to neklepe jako naftak kterej by zral stejne
Tak si piš že sedm.. Má ho u nás dílenskej ve verzi Praktik a v Praze se pod sedm nedostane.. Ale jak již psal někdo výš, jede to pěkně..
A to soutěží se zásobovačem o co nejnižší spotřebu..
A to soutěží se zásobovačem o co nejnižší spotřebu..
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Nonono...tytyty!!!milosh píše:heh hlavne se to neklepe jako naftak
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
me se libi ted ten trend ze se automobilky snazi delat na vzhled jakoby trosku tuningova auta,viz treba skodovka monte carlo ci sportline atd u opela jsem to taky na corse videl prodavany jako sport vybava s bilyma kolama atd moc pekny me se to dost libi..
Opel Astra OPC
Dneska přijdu k autu a nějaká kurva mi přes noc vzala zadní RZ, vystřihla prostředek se známkami TK a obě části hodila do koše cca 200 metrů od auta.. Takže super paráda