Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Řekl bych tchýně, u nás boxu říkáme rakev nebo futrál na tchýni...
- Reklama
presario ty ses nakej mladik ne? Tchyne je spravne Ste nemeli ve skole cesko-slovenske pratelstvi?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jsem si to myslel, jen jsem se chtěl ujistit ... moje tchýně by se do toho stejně nevešla
Právě máme za sebou už 2300km. Průměr klesl na 5,4l. Poslední dobou jezdíme jen okrsky a na těch je tu 80, málokdy 90kmh a po těch rovinách co tu jsou ukazuje aktuální spotřeba kolem 3-4 litrů dneska sme přijeli těsně před bouřkou (která stále trvá ) do kempu zároveň s brňákama svět je malej
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Oton píše:Tak já jsem si dneska byl s astřičkou zkusit zavařit v novém zaměstnání !Doufám ,že nám to vyjde a budeme moct do tydne nastoupit!Jsme z ní uplně nadšení ,protože jsme se doted potácely po průměrných restauracích a tady ten ristorant je hodně a dosti kvalitní! Takže pro mě uplně nové věci!
Mrknite
http://www.boulevardrestaurant.cz/
Tak nakonec nám nevyšlo!Přišel tam nějakej frajer přes steaky,kterej nás podělal! Ale nabídly nám flek hned vedle v Divadelním sklepě Nekonečno!S tím že když v Boulevardu nějakej kuchař vypadne ,tak tam máme cestu volnou!Ale v Nekonečnu to taky stojí zato!
http://www.nekonecnorestaurant.cz/
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Juray: Já vám tak závidím!Už se těším na dovču jak blázen!Tejden si budu válet špeky!
Svět je fakt malej!Předloni jsem v chorvatsku potkal 2 rodiny od nás z vidlákova!
Svět je fakt malej!Předloni jsem v chorvatsku potkal 2 rodiny od nás z vidlákova!
oton: nekonečně - jídlo dobrý - obsluha katastrofa
už není
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevím nikdy jsem tam nebyl takže obsluhu nemůžu posoudit!Zatím jsem byl jen 3x v kuchyni!
Byl jsi tam někdy ted?
Byl jsi tam někdy ted?
Juray: kolik ještě km do cíle? A samo šťastnou cestu...
naposled loni a moje rodina tak 3 měsíce zpět a zase rikali ze jidlod obry ale obsluha děsOton píše:Nevím nikdy jsem tam nebyl takže obsluhu nemůžu posoudit!Zatím jsem byl jen 3x v kuchyni!
Byl jsi tam někdy ted?
už není