Bikerův kombík 1,9 CDTI
- Reklama
Re: Bikerův kombík 1,9 CDTI
Podobnej vtípek jsem čekal
- BikerMarius
V kufru vozím zimáka
jinak se mně tam vejde celej bajk
a takhle vypadá jednou maximálně dvakrát do roka
jinak se mně tam vejde celej bajk
a takhle vypadá jednou maximálně dvakrát do roka
- BikerMarius
díkes, ale málem jsem neměl Háčko ale Géčko a nového Stumpjumpra
S Háčkem jsi udělal dobře.
Kde na tom kole jezdíš? Sjezdy nebo jen obyč. les a terén?
Kde na tom kole jezdíš? Sjezdy nebo jen obyč. les a terén?
Pekny kolecko ale zajimalo by me proc uz se dnes nedavaji nastavce na riditka tzv. rohy, vzdyt kdyz jedes dal tak musi bolet ruce v ty jedny poloze ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
Na sjezd a hlavně skoky to moc není přece je to XC rám, teď jezdím hlavně v jizerkách a mam rád když je to z kopce "za odměnu". Taky cyklista??
Takovej začínající řekl bych. Nikdy jsem moc nejezdil, ale jak jsem si koupil nový kolo tak mě to nějak chytlo. Za asi 3 měsíce mám 1400 km. Koupil jsem si Kellyse za nějakých 14 tisíc, pokud mi zájem vydrží, příště do toho dám trochu víc
Milosh: Ty rohy jsou dobrá věc. Nová kola je nemají asi žádná, ale stojí to v řádu stovek a při delších cestách je to pohodlnější. Já se rohů držím minimálně 70% času na kole
Milosh: Ty rohy jsou dobrá věc. Nová kola je nemají asi žádná, ale stojí to v řádu stovek a při delších cestách je to pohodlnější. Já se rohů držím minimálně 70% času na kole
Já mám 20" rám a 28" kola. To už by si tam nenarval. Sem musel oddělat sedlo a kolo