Bikerův kombík 1,9 CDTI
Re: Bikerův kombík 1,9 CDTI
Dobrej marketing
Doufám, že na letáčku byla napsaná hesla jako: "mysleli jste, že můžete odolávat kouzlu astra-h-fora věčně" nebo třeba "astra-h-forum, nejkvalitnější forum v ČR"
Ty u nás zabírají
Doufám, že na letáčku byla napsaná hesla jako: "mysleli jste, že můžete odolávat kouzlu astra-h-fora věčně" nebo třeba "astra-h-forum, nejkvalitnější forum v ČR"
Ty u nás zabírají
- Reklama
Taky Tě vítám, jakmile Tě v UL zahlídnu, budu blikat jak zběsilej
- BikerMarius
to Nerez: milosh jezdí po ústí s nablejskanou astrou tak se člověku hned zalíbí než nějaká zahnojená oktává
Pueblo: uvidíme zablikáme po ustí jezdí Hček ale tu moji barvu jsem ještě v ustí nepotkal tak snad budu rozeznatelný
Pueblo: uvidíme zablikáme po ustí jezdí Hček ale tu moji barvu jsem ještě v ustí nepotkal tak snad budu rozeznatelný
Dik bajkere, makam na tom stale
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Další pěkný kombíček, ať šlape a roste do krásy
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Aspoň môže robiť stretká ktorých sa zúčastníNerez píše:Další Ústečák, to snad není možný. Miloš tam to okolí nakazil
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
jsi vtipny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Kolego, jaké kolo vůbec v kufru vozíš? Pochlub se