CELOREPUBLIKOVÝ SRAZ, 25.-27.ZÁŘÍ 09, okr. Uherské Hradiště
- Reklama
Re: CELOREPUBLIKOVÝ SRAZ, 25.-27.ZÁŘÍ 09, okr. Uherské Hradiště
Nebreč... kdyby za to stál...
Účast opravdu nic moc, snad se ještě najdou zájemci...
Účast opravdu nic moc, snad se ještě najdou zájemci...
nechci rejpat , ale to nas v Letnanech minule bylo víc a to tu jeste na foru nebylo tak zivo. Ted by ta ucast byla urcite vetsi. Taky to byly Astry s prilehleho okoli
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
V Praze bude vzdy nejvetsi ucast clenu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nechci rejpat... tak mlč!! Nechtěl by jsi sraz u baráku, aby jsi došel v bačkorách?? A v Letňanech jsem si nevšiml, že by dorazili jen lidi z okolí, pokud tedy nepovažuješ za okolí i Ostravu...
ne nechtěl, ale je mi vazne strasne lito Otonka kdyz place A ze jsem tak smely kdo tam byl z Hcek z OstravyPepino_GH píše:Nechtěl by jsi sraz u baráku
Mluvil jsi o Astrách, ne o Háčkách... A Ferdo, nepojedeš, nepojedeš, škoda... Ale těžko přesvědčíš JoeLa aby vyměnil RS za nějaké bližší k Praze. Třeba bude příště sraz např. na Konopišti a zase bude nadávat možná Kesi, že to má daleko...
CELOREPUBLIKOVÝ SRAZ, 25.-27.ZÁŘÍ 09, okr. Uherské Hradiště Obrázek
Od člena joelproduction z astra-g:
Registrační formulář
Neznamý soubor
Zřejmě máte neplatný odkaz, nebo již byl soubor ze serveru vymazán
Help!!! Nedá sa stiahnuť registračný formulár
Od člena joelproduction z astra-g:
Registrační formulář
Neznamý soubor
Zřejmě máte neplatný odkaz, nebo již byl soubor ze serveru vymazán
Help!!! Nedá sa stiahnuť registračný formulár
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Máš ho v mailu...
A stáhnul jsem ho teď...
A stáhnul jsem ho teď...
rec byla o "NAS" a mi snad mame Hcka ne ? Není astra jako astra Pánové z Gcka mi snad odpustí. No škoda to tedy je a taky nemám potřebu někoho přesvědčovat. Jen se mi potvrdila moje teorie toť vše. Tak ať máte hezké počasí.Pepino_GH píše:Mluvil jsi o Astrách, ne o Háčkách... A Ferdo, nepojedeš, nepojedeš, škoda... Ale těžko přesvědčíš JoeLa aby vyměnil RS za nějaké bližší k Praze. Třeba bude příště sraz např. na Konopišti a zase bude nadávat možná Kesi, že to má daleko...