Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Taj máme za sebou 1300km. Průměr po německých dálnicích 5,7l a tady po Dánsku zatím 5,5litru. Cena nafty hned na dánských hranicích 8,10DKK potom cestou byla nafta kolem 8,90DKK a tady na Odensee hezkých 7,60DKK, ale máme stále půlku nádrže... Po vyjetí nádrže dám lepší info.
- Reklama
kolik je danska koruna?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tady máš Kurzovní lístek
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj! Byl jsem tam zavřenej v pakarně od devítí rano do desíti večír!
Předevčírem jsem se vrátil z dovolený v Julskejch alpách - Slovinsko, kde jsem si musel při té příležitosti nafotit mojí astřičku s oblíbenejma horama .. no není to nádhera ?
tak dneska sme podruhy tankovali, tentokrát na shellce a za krásných 7,46 DKK.(asi nejsevernější SHELL . Dojezd ukazoval poprvé 1050km a tentokrát 1190km, ale teď na plnou nádrž najeto 830km. Průměrná spotřeba se houpe na 5,5l po okrskách a 5,6 po dálnicích(110-130kmh). Celkově sem tu viděl tak 20 háček a to koukám všude možně. Ikdyž v tomto kempu je vedle nás hezky gtc zejtra se astra podívá na nejsevernější část dánska
Čo nosíš v tej truhle? Dúfam že nie svokru?presario píše:Předevčírem jsem se vrátil z dovolený v Julskejch alpách - Slovinsko, kde jsem si musel při té příležitosti nafotit mojí astřičku s oblíbenejma horama .. no není to nádhera ?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Díky za zprostředkování, krásnej pohled, se vším všudypresario píše:...
Tak nezapomeň rozdávat reklamní letáky fóraJuray píše:... Celkově sem tu viděl tak 20 háček a to koukám všude možně. Ikdyž v tomto kempu je vedle nás hezky gtc ...
člověče česky na mě musíš .... svokra ??? was is das ?Kesi píše:Čo nosíš v tej truhle? Dúfam že nie svokru?