NÁVOD::"cvrčci" v přístrojové desce Opel Astra H
- Reklama
Re: NÁVOD::"cvrčci" v přístrojové desce Opel Astra H
Danka prijed na sraz do Redkovce a my ti ty cvrcky vyzenem a pivko muzes vzit taky sebou.
ASTRA H 1.6 85KW
Ak donesieš dostatok pivka tak ich vyplavíme
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Je zajimavý, že předhozí astra vrzala snad všude a nynější nikde.
Zdravim. Tak se taky chystam na cvrcky, uz je to otravny. Mam k tomu dotaz, trochu mam z toho obavy. Pri odpojeni baterky, nemusi se pak neco nastavovat, resetovat, pouzit Tech2, abych pak odjel. Airbag to taky neovlivni, ani mi nevystreli?
Kazdopadne diky mazzimu za ten preklad.
A jeste, prodavaji se ty plastovy kryty budiku samostatne, daji se sehnat? Mel jsem je zapraseny a jak jsem to cistil, tak ten prach mi je poskrabal. Asi drobnost, ale vzdy kdyz se na ne podivam tak to vidim.
Diky
Kazdopadne diky mazzimu za ten preklad.
A jeste, prodavaji se ty plastovy kryty budiku samostatne, daji se sehnat? Mel jsem je zapraseny a jak jsem to cistil, tak ten prach mi je poskrabal. Asi drobnost, ale vzdy kdyz se na ne podivam tak to vidim.
Diky
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Baterky se neboj.. není třeba nastavovat nic, klidně ji vytáhni.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
No naposled když sem měl venku baterku tak mi v autě naskákaly chyby kvůli imobilizeru a trvalo asi dva týdny než se zase smazaly..
Tak se mi začali cvrčci taky ozývat,neváhal jsem a pustil jsem se do toho. Není to ani moc náročný,čekal jsem,že to bude horší. Díky všem,kteří jsem dali návody jak na to........
Astra H Z16XEP
no na druhy tyzden mam zase tyzden OFF,by som to aj skusil,nejake nalepovacie tesnenia doma mam,len mam nabity program tak som zvedavy ci to dam
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Silver až budeš robit to hubeni škudcov nezabudni sa pozerať a opisat index z budikov. Bo keby si někedy v buducnu chcel dorobiť gombik "SPORT", treba budeš mať štastie a v zoznamu https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... t&start=70 budú mať uvedenú podporu.
U mě proběhlo hubení škůdců na budíkách v pondělí, když jsem hledal na budících index v naději, že půjde dodělat režim sport. Naděje zatím žije, škůdci vyhubení molitanovou páskou a dle indexu mám i podporu sportu na budících.
U mě proběhlo hubení škůdců na budíkách v pondělí, když jsem hledal na budících index v naději, že půjde dodělat režim sport. Naděje zatím žije, škůdci vyhubení molitanovou páskou a dle indexu mám i podporu sportu na budících.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon