Loketni operka do Astry H

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Juray
Kontaktovat uživatele:

Re: Loketni operka do Astry H

Příspěvek od Juray » 16 črc 2009, 21:19

Taky pokukuju, tak pak písni jak se montovala a tak;)

Reklama

presario
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presario » 18 srp 2009, 15:02

Zdarec,

tak jsem si pořídil opěrku od KAMEI, viz. http://www.kamei.cz/Kamei/Loketni-operk ... _g261.html

a ...

1. Kvůli twinaudiu v autě jsem moc na výběr neměl
2. Chtěl jsem origo od KAMEI = relativně vysoká cena
3. Montáž naprosto v pohodě cca 10min
4. Tuhost, kvalita zpracování, nastavitelnost ... vše je OK
5. Mohlo by být více místa uvnitř, ale na klíče, žvejkačky a jiný blbůstky je to super :mrgreen:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

RomanK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanK » 18 srp 2009, 18:03

Pokud by měl někdo zájem o originální loketní opěrku, tak mám na prodej dvě, jedna je s odkládacím prostorem a je nová, druhá použitá bez odkl. prostoru. Materiál je u obou kůže (resp. koženka - používaná např. ve výbavě Cosmo)
Cena za novou je 3.500,- Kč, za použitou 1.500,- Kč
Přílohy
S odkládacím prostorem
S odkládacím prostorem
Bez odkládacího prostoru
Bez odkládacího prostoru
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 18 srp 2009, 18:19

Presario me fascinuje to audio ovladani vzadu, chapu to u klimy ale k cemu to bude kdyz uz bude hudba hrat vepredu? aby si posadka vzadu pridala hlasitost? :shock:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

presario
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presario » 18 srp 2009, 18:41

milosh píše:Presario me fascinuje to audio ovladani vzadu, chapu to u klimy ale k cemu to bude kdyz uz bude hudba hrat vepredu? aby si posadka vzadu pridala hlasitost? :shock:
Budeš se divit, ale vzadu jde pustit nezávisle něco jiného (CD nebo Tuner) než vepředu !! Proto se to jmenuje Twinaudio ... dokonce jsou k tomu originál sluchátka do uší :mrgreen:

Ale je fakt, že to stejně zatím u mě nikdo nevyužil ani při dalekých cestách, všichni vždycky chrápou :mrgreen: ...

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 18 srp 2009, 20:49

presario píše:
milosh píše:Presario me fascinuje to audio ovladani vzadu, chapu to u klimy ale k cemu to bude kdyz uz bude hudba hrat vepredu? aby si posadka vzadu pridala hlasitost? :shock:
Budeš se divit, ale vzadu jde pustit nezávisle něco jiného (CD nebo Tuner) než vepředu !! Proto se to jmenuje Twinaudio ... dokonce jsou k tomu originál sluchátka do uší :mrgreen:

Ale je fakt, že to stejně zatím u mě nikdo nevyužil ani při dalekých cestách, všichni vždycky chrápou :mrgreen: ...
Podle mě je to ideální hlavně pro děti. Můžou si poslouchat infantilní texty od Svěráka a řidič přitom po jízdě nevystoupí lehce zdementnělý :)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 18 srp 2009, 20:52

ty mluvis jako bys vedel o cem je rec, my zhavime Tancovala zizala taky dobry ale okna nechavam po meste zavrena :mrgreen:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 18 srp 2009, 20:54

My zatim nežhavíme nic, ale asi už to brzo přijde... Zkusim ho naučit vyrůstat na RHCP, ale nevim nevim jestli to projde :)

Haczek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haczek » 18 srp 2009, 21:19

Ja uz nasel prvni vyuziti twinaudia - kdyz dozadu posadim psa tak mu jde jednim tlacitkem na zadnim ovladani vypnout zadni repraky. Ted mne jeste zustava vysvetlit jemu aby se to naucil pouzivat sam... :D
Astra GTC 1,9 (110kW)

Haczek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haczek » 18 srp 2009, 21:21

to: RomanK na tu loketku u tebe kouknu jakmile prijedu pro handsfree :-) -ta neorigo se divne "kejve"
Astra GTC 1,9 (110kW)

Odpovědět