Máte auto na StreetView?
Re: Máte auto na StreetView?
Tak bohuzel, jak Usti tak Litomerice nic, jen fotky.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Jo to uz je lepsi sefe, si zabil
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miloši,vždyt tam máš u baráku naleštěný modrý géčko,nebo to není tvoje?
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
JJ to je nase Uz jsem na to koukal
No tak jeste ze me nezivi pocitace jinak bych si pripadal trapne
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
vsichni tam najdete svoje kary a ja vidim tak velky kulovy kdyz ani k nam pred barak to nejde a nebo jsem vocas a neumim to
Opel Astra OPC
Kdyz vezmes toho panacka, tak se ti oznaci ulice, ktery jsou nafoceny modrou carou Vsechny nejsou, mozna jen zatim nejsou, mozna nikdy nebudou (pochybuju ze nebudou) ale je napriklad zajimavy videt svoji tetu jak na to cumi jak vosa do flasky
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Kolega bydli na vesnici kde je cca 70 obyvatel a jedna hlavni ulice ze ktery jsou "odbocky" ale na SV je videt jen ta hlavni, ty ostatni ne, ale to chapu kdyz to je prd*l, ale u nas na sidlisti v UL se auto SV projelo vsema ulicema