Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
U nas delala v zime policejni skola jizdy smyku pro verejnost. Nejprve kratka teorie (20min?), pak podepsat papir ze je vse na vlastni triko a hura na "trat". Byly 3 casti, slalom mezi kuzely, jizda stale vic utahujici se zatackou a nakonec vyhybaci manevr. Naprosto super stravene dopoledne, pokud se k necemu takovemu dostanete tak bez vahani doporucuju!
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Reklama
Dnes jsem si dovezl opravenej disk po tom, co jsme ho vytuningoval o obrubník. Výhoda strukturovaného ráfku je ta, že pokud se to stane, sundám plastovou poklici, nechám vybrousit a přelakovat a je to jako nový, cena 500,-
a výhoda liťáku je, že za to dáš nejmíň 2x tolik
Dnes jsem v Moste v obchodaku koukal na gtc a kombik jeckovy, to jsou sexy kary
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak sis uz vybral budouci auto rikas
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Ten kombik je super
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak sem dneska byl na první garančce. Výměna olejového filtru a O kroužku na výpušťáku vlastní olej. Cena 1000kč.Více prý až po nájezdu 30000km.Doufám že se dočkám,zatím 8200km takže vlastně zajeto
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011
Zajeto bude pořádně až po 25 tisísích ale vlastně už zajeto Si byl z vlastní iniciativy na výměně oleje? nebo už si řeklo auto samo?
Výměna oleje 30000km nebo 1 rok.Záleží co nastane dřív
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011
tys najel za rok 8 tisíc KM nebo sem to špatně pochopil?