Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Když jsem byl u Frydexe , tak jsem to viděl sice jen !! přiloženo k jeho černému vozu, ale bude to vypadat SUPER
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
tak mi moje drahá polovička včera při parkování odřela liťáky a ještě to prý byla moje chyba že jsem ji blbě radil
...kurňa, když vezeš někoho z hospody tak spoléháš na jeho rady?? zase vyletí prachy úplně zbytečně z komína, sakra...
...kurňa, když vezeš někoho z hospody tak spoléháš na jeho rady?? zase vyletí prachy úplně zbytečně z komína, sakra...
Jsem byl včera na přeprogramování cimka u RomanaK. Projistotu jsem si vzal na nosič kolo, kdyby náhodou při programování umřelo a musel tam astřenu nechat. Přeprogramování klaplo, tak jsem akorát zmokl, když jsem kolo demontoval z auta. Romane velký dík.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
pěkně děkuju...zralok píše: Sorry
A jééé, další nešťastník s odřeným diskem. Už jsi třetí za poslední týden. Vítej do party kámo
To máte dobrý. Já sem zase dneska umýval liťáky a to co sem považoval za odřenej disk byla jenom nějaká hmota na barvě. Takže se krásně lesknou bez škrábance:)
disky sem lehce proplachl predevcirem
dneska sem s autem zkousel klouzat na rucku kdyz porad tak prsi.. a zkousel auto - pneu za deste
dost slabota, poprsi a ABS ma co delat (nejenom na kocicich hlavach)..
??? Jake mate zkusenosti s chovanim auta za deste, poznate/ nepoznate rozdil pri vedeni v zatackach, brzdeni ???
POWER2 to je hnedka radost zjisteni
dneska sem s autem zkousel klouzat na rucku kdyz porad tak prsi.. a zkousel auto - pneu za deste
dost slabota, poprsi a ABS ma co delat (nejenom na kocicich hlavach)..
??? Jake mate zkusenosti s chovanim auta za deste, poznate/ nepoznate rozdil pri vedeni v zatackach, brzdeni ???
POWER2 to je hnedka radost zjisteni
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
me takto na starym aute praskly pruziny, a vubec to nebylo videt, az na zvedaku...Apikkk píše:
Jsem z toho vyděšenej, protože to byl šílenej zvuk, opravdu jako by se zlomila ocelová tyč. Napadá vás, co to mohlo být? Zítra jde auto zpět, tak jsem zvědavej, co zjistí.