Zafira B OPC - modrý deník - diskuze
Re: Zafira B OPC - modrý deník - diskuze
tak to je mazec !
takhle bouraný auto bych nesložil ani za 10 let
je to borec šikovnej,kor když mu házeli klacky pod nohy úředníci atd.
takovejm lidem fandím, máš moje uznání
takhle bouraný auto bych nesložil ani za 10 let
je to borec šikovnej,kor když mu házeli klacky pod nohy úředníci atd.
takovejm lidem fandím, máš moje uznání
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
- Reklama
zaujimava story
ak to nieje tajne mohol by si uviest orientacne kolko ta to vyslo, kym si to uviedol do pojazdneho stavu
ak to nieje tajne mohol by si uviest orientacne kolko ta to vyslo, kym si to uviedol do pojazdneho stavu
Astra G 1.4 16V X14XE
Ahoj, ale nechci tady řešit finanční stránku a doufám, že se nezlobíš a chápeš mne. Raději Ti zodpovím každý technický detailLake292 píše:zaujimava story
klobuk dole pred odvahou. Ja by som sa na to urcite vykaslal, hlavne ked viem ako sa ND za dobru cenu tazko zhanaju. Ale to si asi zistil az po kupe.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Mne skor islo len tak zo zaujimavosti ci ta to vyslo lacnejsie ako keby kupis novu... lebo sami vieme kolko stoja diely v opli ale vpohode nieje treba to rozoberatSkrolant píše:Ahoj, ale nechci tady řešit finanční stránku a doufám, že se nezlobíš a chápeš mne. Raději Ti zodpovím každý technický detail
Astra G 1.4 16V X14XE
Cena by zajimala asi kazdyho, ale v nekterych pripadech je jasny ze to majitel prozradit nechce, co kdyby forum treba cetla jeho zena
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
já už chci další díl, prosíííím.
fakt super. Jsem zvědav na internetovou "sportovní detektivku". (co do napínavosti). Na rozdíl od vojtyvojty ještě neznáme výsledek.
fakt super. Jsem zvědav na internetovou "sportovní detektivku". (co do napínavosti). Na rozdíl od vojtyvojty ještě neznáme výsledek.
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
FOTO GALERIE - můj "mazel"
FOTO GALERIE - můj "mazel"
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobře ty.... takto teprve člověk získá vztah k autu...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Také se těším na pokračování
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993