Registračka na přání
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Registračka na přání
U nas už značky veberá PC, takže vybaviť si značku napr. v tvare BA-888-AA alebo LE-686-CF sa už nedá.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebude, protože jak to projde schválením a bude to povoleno, tak tyto značky budou muset být za poplatek 10000. Takže kdo bude chtít mít na mercedesu třeba 5AA 0000 tak ano, ale za 10.000Kč. Jinak už to nedostane. Ale nechal bych si za ty prachy líbit 8B8 8888. To je nejluxusnější značka v ČR. Z dálky jako samé osmičky. Taky bych nad tím uvažoval, ale Rados bych tam asi nedával. Spíš nějaké číselka. Třeba Frydex by se mi i líbilo, ale Radoš.... To bych musel mít nějakou přezdívku. Asi si koupím toho Frydexe.tomax píše:...nepochopil jsem, jak se tim zabrani korupci... stale se budou vyrabet znacky 2A2 22 22 a stale se to bude distribuovat stejnymi kanaly, pres stejne lidi
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
korupce se tyka urednika a bude dal, protoze se nemeni puvodni system vyroby a distribuce znacek. rozdil je ten, ze na urad do dveri A prijde Rados a da za specialni znacku 10k, penize jdou statu... pak tam prijde treba pan X do dveri B a ten zaplati 5k za beznou registracni znacku 1A10001 a penize jdou do kapsy frantovi
otazkou zustava, jaky bude pomer mezi korupci (normalni znacky) a vydelkem pro stat (zakazkove znacky)
swabel: dobre znacky se do pocitace v CZ na losovacku nezadavaji
edit: jak jsem rikal, je to o vyrobe a distribuci... dokud na to bude mit moznost sahat nenazrana ruka urednika, je ten novy system jenom prilepek
http://zpravy.ihned.cz/lehke-zpravy/c1- ... riklavejsi
otazkou zustava, jaky bude pomer mezi korupci (normalni znacky) a vydelkem pro stat (zakazkove znacky)
swabel: dobre znacky se do pocitace v CZ na losovacku nezadavaji
edit: jak jsem rikal, je to o vyrobe a distribuci... dokud na to bude mit moznost sahat nenazrana ruka urednika, je ten novy system jenom prilepek
http://zpravy.ihned.cz/lehke-zpravy/c1- ... riklavejsi
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Radoš: Dobře naivní příspěvek. Souhlasím s tomaxem korupci to nijak nezabrání, kmotři si budou dál jezdit se SPZ jako teď a budou to mít za všimný do kapsy úředníka. Jinak je dobře, že tu ta možnost je, ale já do toho rozhodně nepůjdu, nevidím jedinou výhodu v tom mít snadno zapamatovatelnou značku...
Tak tak. Moje auto kvůli tomu rychlejší nebude, žrát taky nebude míň, jen to bude přitahovat vandaly. A těch 10 tisíc radši utratím za dovolenou
Vidím to úplně stejně,necítím sebemenší potřebu si honit ego nějakou spz,dojde mě to naprosto stupidní a je mě šumák co na ní mám za čísla.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Já bych to docela bral, protože já si ještě do dnes nepamatajuju spztku svýho auta..
- destroyer_svk
U nas ma viac takych aut vseliake znacky : http://specialneecv.sk/galeria-znaciek
Ale zasa dat take peniaze co za to pytaju,napr GA-ASTRA to urcite nie.
Ale zasa dat take peniaze co za to pytaju,napr GA-ASTRA to urcite nie.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
...hlavne aby si ju nepamätali druhýzralok píše:Já bych to docela bral, protože já si ještě do dnes nepamatajuju spztku svýho auta..
Astra H Caravan 1.7 CDTi, 59 kW, r. v. 2005
Ja bych spis mel obavy z toho ze ji nekdo slohne kdyz bude "pekna".
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet