Bluetooth
- Reklama
Re: Bluetooth
Delalo mi to taky, uz to tady je reseno, odpoj na chvili baterii a zase to pujde
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Ak nepomoze odpojenie baterie, reba to nanovo aktivovat op-comom.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
OK, diki za rady. Vyskusam to,snad to pojde.
Oživím trochu téma, mám problém
BT v autě mi normálně fungoval se starým SE bez operačního systému, jen např. při rychlém projíždění kontakty se to odpojilo. Teď jsem koupil Xperii s androidem, spárování proběhne v poho, na displeji v autě svítí operátor, síla signálu všechno a cca do 10 sekund se to odpojí a svítí klasické NO PHONE.
Neví někdo co by s tím mohlo být a jak to rozchodit?
BT v autě mi normálně fungoval se starým SE bez operačního systému, jen např. při rychlém projíždění kontakty se to odpojilo. Teď jsem koupil Xperii s androidem, spárování proběhne v poho, na displeji v autě svítí operátor, síla signálu všechno a cca do 10 sekund se to odpojí a svítí klasické NO PHONE.
Neví někdo co by s tím mohlo být a jak to rozchodit?
Ja mam windows mobile, ale aplikace v clanku ti snad pomuzou - https://www.opel-astra-h.cz/jak-spojit- ... ws-mobile/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Android beží dobre s UHP. Pozri si nastavenia bluetooth v telefóne.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mi se připojí Android perfektně, vše se načte, když přichází hovor tak i zvoní, ale jak ho příjmu, nebo chci vytočit číslo, tak mi telefon zamrzne a pomůže jen restart. Nevím co s tím, dělá mi to už třetí verze Androida a nekolikakeré odpárování a nové spárování...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Mam Samsung Galaxy SII a zatial mi lepsie ako tento telefon ziaden iny s UHP nespolupracoval.