Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
proto se mi ta panorama nelíbí, je to jak výloha
- Reklama
To gtc bylo cerny a mel i na oknech folie, krome predku (coz u gtc je pul auta) a zase tolik tam nebyli videt
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to luxus...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
To zrcátko
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dyť to říkám...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Tak jsem dneska jel na poštu a cestu mi blokovali holubi. Já sem je ani nějak nevnímal protože oni sou poseroutky a dycky odletí ale docela sem se lekl když sem jednoho přejel, nadjel nebo ja nevím co se stalo. Každopadně když jsem projel tak už tam nebyl Kdybych měl turbo motor tak je jasny že si ho nasálo turbo ale takle? No snad mi nezůstal někde na nápravě a neplánuje si udělat hnízdo na autě ach jo ja stěma zvířatama mam teda štěstí naposled mi to posere zajíct ted tam mam holuba
Ja takhle "dostal" holubem primo v urovni obliceje do celniho skla, nastesti se predtim uz odrazil od kapoty tak nenadelal neplechu. Ale obcas se mi stava ze nadjedu vrabce on hodi tri kotrmelce a pak teprve odleti, nevim jestli se tim bavej
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Asi jo:D protože jinak to byl emo holub co chtěl skončit se životem Sou to blázni ale co
Tady se clovek pobavi
Jj, jsem rád že jsem se mezi vás zapojil jsme docela dobrá komunita, sice na škoda home nemame ale ostatní automobilky sou natom huře..