Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Já jsem okno měnil cca před měsícem. Mám termoreflexní sklo s dešťovým senzorem a v autorizovaném servisu vyšla výměna na 20 tis. Mám připojištěno také na 20 tis.
PRODÁNO: Opel Zafira B 1.9 CDTi 110kW (2006) Sport, Panorama, AFL Bi-xenon, Open&Start, CID+DVD90 CZ, Quick Heat, DDS, UHP, HSA, IDS+, DPF, MKJ, Diagnostika OP-COM (Praha 4)
- Reklama
udělali jsme si několikrát výlet do matičky Prahy, např. na výstavu Human Body ( doporučuju,je to zážitek ), do akvaparku v Čestlicích a 2 x návštava do Ikea,jelikož ji v již. čechách nemáme
počasíčko přálo,diesel astrule si cestou pobroukávala a byly to prostě hezké výlety
počasíčko přálo,diesel astrule si cestou pobroukávala a byly to prostě hezké výlety
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Tlumex: To jsi vse zvladl za vcerejsek?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no jasan !
jako Terminator,nespím,nejím,jen řídím
(3 výlety Mildo )
jako Terminator,nespím,nejím,jen řídím
(3 výlety Mildo )
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
my jsme si byli pro balíček...
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Dnes proběhla návštěva Romanova království,výměna oleje,filtrů plus prima pokec s celým týmem,kluci dííky A ještě třešnička nakonec v podobě OPC krytky na volant,cestou domů brutální nárůst výkonu
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Brutální nárůst u již tak nadupaného motoru, to musí být jízda..
No vo tom žádná a to ticho po cestě Měl jsi slyšet Romana jak kroutil hlavou,že ten motor jde tak potichu,ale to si nedělám prdel
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw