Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
no nic, moc dlouhé, to se mi nechce číst
- Reklama
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Včera jsmem čistil pomocí spreje zapáchající klimatizaci, jen doufám, že to pomůže. Vymazaly chyby opcomem, bo sviňa po otočení klíčku zůstal svíťit servis a nenaskočilo. Po třetím otočení už chytlo norálně. Nějaká chybyčka u imobilizéru, po vymazání chyb už se chyba seoběvila.
Dneska jsme s Astřičkou vyrazili s naším Hovawartem na výstavu na Knížecí rybník u Tábora. Bohužel nám celé dopoledne propršelo. Nicméně hafuša dostal Výbornou, tak den byl úspěšný. Byl tam vedle nás také někdo s kombajnem, jen nevím zda někdo z fóra.
Dneska jsme s Astřičkou vyrazili s naším Hovawartem na výstavu na Knížecí rybník u Tábora. Bohužel nám celé dopoledne propršelo. Nicméně hafuša dostal Výbornou, tak den byl úspěšný. Byl tam vedle nás také někdo s kombajnem, jen nevím zda někdo z fóra.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
Zdravím všechny (jsem tu nový). Já předevčírem měnil pylový filtr, včera vzduchový a dnes auto odpočívalo.
Opel Astra H Caravan 2006 1.7 CDTI 74kW
čau a vítej! Udělej si tema v clubcars a pochlub se
Nafotím a vytvořím jinak díky za radu, jsem tady z toho skoro jelenzralok píše:čau a vítej! Udělej si tema v clubcars a pochlub se
Opel Astra H Caravan 2006 1.7 CDTI 74kW
Namontovaná loketka do recaro sedaček. Hodinu a půl sem tam řezal ten polystyren. To byla dřina! Ale práce se vyplatila a vypadá to luxusně a hlavně komfortně
tak jsme dneska zjistili, že máme prdlý přední sklo. Zatím asi jen 1 cm čárka prakticky uprotřed, ale to že se rozjede je jen otázka času Co to bude koštovat ? Připojištění mám, myslím že na 10.000
Můžeš si to nechat opravit za cca 1000,- Já už ale příště du do výměny, mám tam celkem krátery po šutrech