Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2011-12
Re: Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2011
No hele Mildo, vsude je to dobry Nejlepsi je jet na blint a pak si hezky vyberes kde se Vam bude libit No a jestli se jedete vyspinkat az do Chorvatska, tak to staci kdyz zajedete treba na Sumavu do ty nejvetsi prdele o 10-ti barakach a budete to mit i o dost levnejsi
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
My uz dovcu u more mame zarizenou, jen me napadlo ze mam jeste tyden v srpnu dovcu tak by nebylo spatny ji pekny vyuzit
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zdarec,
taky bych rad provetral astru cestou do chorvatska v terminu - prelom srpen /zari, mozna zacatek zari. Jedu s 2,5 letym prckem a chtel jsem se zeptat na nejake tipy na pobyt ...
Procetl jsem par stranek dozadu a nasel Turanj, pak jsem taky nasel par tipu na ostrovech Brac(mestecko Povja) a Pag(apartmany Miranja). Mate taky jeste nejake tipy?
Rad bych to zlusil na jeden zatah, ale nejsem si jist zda-li bych uvezl toli Semtexu a Redbullu Jeli jste to na jeden zatah nebo jste nekde nocovali?
taky bych rad provetral astru cestou do chorvatska v terminu - prelom srpen /zari, mozna zacatek zari. Jedu s 2,5 letym prckem a chtel jsem se zeptat na nejake tipy na pobyt ...
Procetl jsem par stranek dozadu a nasel Turanj, pak jsem taky nasel par tipu na ostrovech Brac(mestecko Povja) a Pag(apartmany Miranja). Mate taky jeste nejake tipy?
Rad bych to zlusil na jeden zatah, ale nejsem si jist zda-li bych uvezl toli Semtexu a Redbullu Jeli jste to na jeden zatah nebo jste nekde nocovali?
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se tam možná někde potkáme:) Hele já to jel zatim dvakrát a vždycky na jeden zátah. Důležitý je, aby se s Tebou spolujezdec snažil komunikovat, s sebou nějakej energeťák a dělat přestávky (my děláme po cestě cca 4x20 minut). Předminule jsem udělal osudovou chybu - při návštěvě Záhřebu jsem se strašně přežral nějakou smetanovou pizzou a chtělo se mi spát ještě předtím, než jsme došli zpět k autu -> doporučuju jíst lehčí jídla:) Taky jedeme s 2,5 letym prckem, loni to s nim bylo v pohodě, snad letos taky.Fazol píše:Zdarec,
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No my letos zase směr Itálie!Loni nám dvoutisícovka do Kalabrie nevyšla skrz těhotenství.Tak letos nám snad výjde sedmistovka do Porto Santa Margherita, Caorle.Akorát ještě nevím čím pojedeme. Jestli bude ještě astra nebo už zafira.Ale chtěl bych Zafčou!
Ver mi ze se da bez nocovani dojet az do cerny hory dal jsem to jednou ale vickrat ne radsi nocovat....Fazol píše: Rad bych to zlusil na jeden zatah, ale nejsem si jist zda-li bych uvezl toli Semtexu a Redbullu Jeli jste to na jeden zatah nebo jste nekde nocovali?
Jeste bych doporucil, pokud chces klid,poloostrov pelješac vesnicka loviště tam je klid k nezaplaceni....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Ano, potvrzuji. Do Černé Hory se opravdu dá dojet na jeden zátah. Vloni jsem absolvoval takovou cestu 1260km: Přerov - Bratislava - Barcs - Virovitica - Banja Luka - Jajce - Mostar - Dubrovnik - Herzeg Novi - Ulcinj (13 km od albánských hranic) a to navíc ještě přes noc. Nikam jsme nespěchali a kochali se krásnou přírodou cestou přes Bosnu a Herzegovinu. I tak jsem jel 23 hodin v kuse. Kdyby měl někdo zájem o podrobnosti a rady na cestu, rád poskytnu.vencator píše:Ver mi ze se da bez nocovani dojet az do cerny hory dal jsem to jednou ale vickrat ne radsi nocovat....Fazol píše: Rad bych to zlusil na jeden zatah, ale nejsem si jist zda-li bych uvezl toli Semtexu a Redbullu Jeli jste to na jeden zatah nebo jste nekde nocovali?
Jeste bych doporucil, pokud chces klid,poloostrov pelješac vesnicka loviště tam je klid k nezaplaceni....
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.9 CDTi Elegance 88 kW,120 PS, Z19DT (2006)
Oto to jedete s tim mrknouskem?Oton píše:No my letos zase směr Itálie!Loni nám dvoutisícovka do Kalabrie nevyšla skrz těhotenství.Tak letos nám snad výjde sedmistovka do Porto Santa Margherita, Caorle.Akorát ještě nevím čím pojedeme. Jestli bude ještě astra nebo už zafira.Ale chtěl bych Zafčou!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jistě!700 km není nic za 8 hodin jsem tam!
martin_a: Uf, 23 hodin cesty. Smekam ....
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan