Red GTC Z18XE by Samothe
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
Re: Red GTC Z18XE by Samothe
..neudělal jsi chybu,myslim ,že na HaR kách budeš spokojenej,v zatáčce to hned poznáš..
Jinak ty laděné svody jsou good,ale pak bys měl řešit i zbytek výfuku...nicméně pro normal jízdu o ničem..
Jinak ty laděné svody jsou good,ale pak bys měl řešit i zbytek výfuku...nicméně pro normal jízdu o ničem..
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
- Reklama
jj právě, že bych pořešil i zbytek neboli jen střed opc koncovku už mám
hned jak vyzvednu tak testnu nějakou zatáčku
hned jak vyzvednu tak testnu nějakou zatáčku
tak jsem nasranej, vyměnil mi pouze zadek, že na předek je potřeba speciální klíč (přípravek) bez kterého nevyndá tlumiče
takže musím pořešit jinde
Zrovna ten zadek podle mě snížení nepotřeboval, spíš jen předek. A hlavně by to chtělo křidýlko na kufr
jo to by chtělo takhle tomu furt něco chybí jenže sehnat origo opc je celkem fuška musím pečlivě projít ebay
vymenit pruziny vpredu v jednom je pry neproveditelne, mi rikali..Samothe píše:tak jsem nasranej, vyměnil mi pouze zadek, že na předek je potřeba speciální klíč (přípravek) bez kterého nevyndá tlumiče
zadek zas narocny na elektoniku
Kdy ti to dodela? at nesvitis do oci
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
snad co nejdřív v takovém stavu v jakém to je se mi to nelíbí
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
no nevim co je potreba za extra naradi na sundani tlumicu..u vsech aut co jsem taim sundaval tak nic extra,jen jsou potreba stahovaky na pruziny,jinak nic..co jsem i na astru koukal tak i tam by to melo byt vsechno v pohode jako u kazdych aut..a da se to v klidu udelat i v jednom..
Opel Astra OPC
zkusenosti sam s vymenou nemam no rikam co mi rikal pan ktery mi pruziny menil.. ze bylo potreba druhe chlapske sily no
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
kazdej zrucnej mechanik sam zvladne vymenit pruziny ci tlumice..nic na tom neni,potreba je jen hlavne ten stahovak,aby ta stlacena pruzina clovekovi neurazila hlavu,jinak v tom zadnou vedu nevidim..nevim no astru jsem zatim nedelal ale uz celkem dost aut jsem udelal a zatim vse v pohode proto bych se divil kdyby astra byla neco extra..
Opel Astra OPC