Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Modul Komfortní Jednotky (dříve "Teploměr vody")
Díky za info, nějak tu funkci oželím
- Reklama
Jedna aktual foto
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Teď mě napadlo, že by tam mohl být údaj za jak dlouho bude příští výměna oleje, ...kilometry/datum
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
kdysi jsem o tom uvažoval, ale životnost oleje lze číst pouze z některých jednotek a hlavně se promítá do údaje o návštěvě servisu (InSP). A tu každý vidí na displeji v budících, takže MKJ by nepřineslo nic nového.
Ještě mám jednu myšlenku: ne každý auto zkoumá a sleduje, jako místní nadšenci, takže nějaké InSP leckomu nic neříká, nic neřeší a o pravidelných výměnách provozních kapalin si nechává pouze zdát. No a pro tyto uživatele by MKJ fungovalo tak, že by na displeji ve vhodnou dobu vyskočilo okno s upozorněním a rovnou i s adresou spřáteleného servisu. A ti, co mají navi., tak těm by se rovnou spustila navigace na tuto adresu . Jít by to snad mělo, stejně jako BC umí spustit navi. na nejbližší pumpu, tak by mělo jít spustit navi i na jinou adresu, ale to je pouze vize vhodná pro velký servis, který MKJ nabouchá všem svým ovečkám
Ještě mám jednu myšlenku: ne každý auto zkoumá a sleduje, jako místní nadšenci, takže nějaké InSP leckomu nic neříká, nic neřeší a o pravidelných výměnách provozních kapalin si nechává pouze zdát. No a pro tyto uživatele by MKJ fungovalo tak, že by na displeji ve vhodnou dobu vyskočilo okno s upozorněním a rovnou i s adresou spřáteleného servisu. A ti, co mají navi., tak těm by se rovnou spustila navigace na tuto adresu . Jít by to snad mělo, stejně jako BC umí spustit navi. na nejbližší pumpu, tak by mělo jít spustit navi i na jinou adresu, ale to je pouze vize vhodná pro velký servis, který MKJ nabouchá všem svým ovečkám
presne, ak by tu jednotku daval predajca do kazdeho auta, tak nech si u teba tuto funkciu objedna.
-
- Kontaktovat uživatele:
na základě reakcí uživatelů MKJ s vozy vybavenými systémem Open&Start (PEPS), jsem udělal malou změnu ve filosofii spouštění komfortních funkcí. Nyní musí být mezi prvním a druhým stiskem tlačítka minimálně 2 s prodleva. Více najdete v příslušné kapitole inovované uživatelské příručky MKJ ZDE. Dnes jsem také kompletně dokončil německou lokalizaci MKJ – německou příručku najdete ZDE.
Super Pepo, tak uz to laduj na astra-h-forum.de
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
díky velké pomoci uživatele Big B. se tak již stalo - ZDE .
A jaké jsou reakce na to, že češi vylepšují němcům německé auto?
clasic III car. 1.6
to by zaujimalo aj mna co na to hovoria?
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi