Pěkná Astra??? - NASRAT!!!

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Uživatelský avatar
sladas opc
Příspěvky: 1762
Registrován: 08 kvě 2008, 09:40
Kontaktovat uživatele:

Re: Pěkná Astra??? - NASRAT!!!

Příspěvek od sladas opc » 02 kvě 2012, 14:12

x-father píše:
sladas opc píše:to jak hovada ridi auta ci motorky vi zrejme asi kazdej a staci kdyz si denne clovek zapne bednu a hned to vidi a slysi..jinak verim ze ti to je u zadele,je to ale skoda no ja bych treba tomu dotycnemu poskozenemu pomohl pokud by se na me obratil,jelikoz sam bych byl treba rad kdyz by se stalo tohle me a videl to nejakej svedek a pomohl by mi..
To s tím nijak nesouvisí. Naopak bych rekl, ze lidi o kterych mluvis co se radi projedou maji pozitivni vztah k autum a takhle se nechovaji. To jsou lidi, kteri se o auto staraji, je jejich chloubou a uvedomuji si co to stoji usili a penez, takze maji urcite pochopeni pro to vzit se do situace z druhe strany a hlavne nebudou svym autem do neceho najizdet.

Tipicky skudce, ktery ti poškrábe, nebo pomačká auto a ujede je spíš někdo koho auta vůbec neberou. Nekdo komu je jedno v jakém stavu má vlastní auto a tuplem jedno v jakém stavu je tvoje auto. Nekdo kdo má auto zanedbatelné hodnoty a takovéhle veci vubec neresi a jsou mu ukradene. Nekdo kdo ma tak mizerny cit pro rizeni, ze si ani nevsimne ze do neceho stouchnul.

Proste důchodce ve felicii, týpek ve strepu v ceně 10 tisí, chlapík co kroutí celej den volantem u PPL v dodávce, nebo zenská v otlucenem Fiatu Multipla...

Proste kdyz si stoupnes na parkovisti vedle nalesteneho BMW, tak pravdepodobnost ze jeho majitel ti bude triskat svejma dvema do tvejch je miziva oproti situaci, kdy zaparkujes vedle orezleho pomackaneho Fava nejaky socky, ktery je to jedno.

myslel jsem to tak ze proste kdyz uz se neco takoveho stane ze nekdo nekomu nahuli auto a odjede tak je to debil,mel by dle meho alespon nechat nejaky kontakt na sebe a v pripade reseni udalosti se i priznat,jsme lidi a stat se muze vsechno..ja tyhle lidi nechapu a jsou to proste bezohledni idioti!!!stejne jako ti kteri denne zabiji mraky nevinnych lidi na silnici,jenom kvuli tomu ze se na silnici chovaji jak idioti a nepremysli..
Opel Astra OPC

Reklama
 

Uživatelský avatar
Adriano2
Příspěvky: 1127
Registrován: 23 říj 2009, 13:16
Bydliště: Záhorák :-)

Re: Pěkná Astra??? - NASRAT!!!

Příspěvek od Adriano2 » 02 kvě 2012, 14:20

Škoda reči...každé umývanie auta len pozerám nové odreniny...cez lavý bok mám ryhu až na kov, takže jedine striekať...nárazníky obité keď si do mňa každý pri cúvaní ťukne. Bohužial ešte nikdy som nikoho nepristihol ani si nenašiel za steračom papierik s kontaktom.
Kamarát si kúpil Passata , mal ho pred domom v obci. Nechcelo sa mu parkovať do dvora, za lenivosť zaplatil, ráno si našiel za steračom konzervu od paštiky, vyskočil z auta a jasné , celé auto mu označkovali - vraj rómovia :evil: .
Druhý kamarát kúpil Astru H pred 3 rokmi, v ten istý večer si zašiel na pizzu, výsledok celé auto obídené klúčom
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005

Uživatelský avatar
gomes
Příspěvky: 145
Registrován: 14 pro 2008, 17:23
Bydliště: Bratislava, Brno

Re: Pěkná Astra??? - NASRAT!!!

Příspěvek od gomes » 02 kvě 2012, 15:15

Ja som si uz zvykol parkovat co najdalej od vchodovych dveri hypermarketov. Radsej sa nech ma bolia nohy ako sa mam neustale rozculovat nad roznymi skrabancami. Najhorsi su v tomto ,, mestski kadernici,, v Q7 a X5... :|
Astra GTC 1,4 16V Enjoy

Uživatelský avatar
Oněgin
Příspěvky: 160
Registrován: 06 črc 2011, 15:03
Bydliště: Kroměříž
Kontaktovat uživatele:

Re: Pěkná Astra??? - NASRAT!!!

Příspěvek od Oněgin » 02 kvě 2012, 16:40

V pátek jsem se vrátil z lakovny - levá půlka předního a zadního nárazníku + horní část 5. dveří, natření hran zadních dveří a rozleštění škrábanců na dveřích - 6.500,- a auto jako nové...uvidíme, jak dlouho vydrží. Dělal to Kolajta z Kroměříže, který mi mj. ukazoval, jak dokáže rozleštit totálně poškrábaný plast na předním světle za 500,- Kč (nebyl to naštěstí můj případ).
Jinak k těm odřeninám -zadní nárazník: přijel jsem s rodinou na Bunč a že si udělám výlet na rozhlednu Brdo. Parkoviště bylo prázdné, radši jsem ale auto zaparkoval až v zadní řadě v dostatečné vzdálenosti (na šířku větší naž otevřené dveře) od jediného auta tam stojícího (v domnění, že tak zabráním poškrábání v případě, že parkoviště bude časem plné - jakože bylo - a v řadě se vytvoří příliš úzká mezera, protože tam nejsou lajny). No a když ten debil s otlučeným pažoutem vyjížděl, tak dal asi plný rejd a odřel mi zadní názaník tak, že vzal i dolní hranu světla.
Jak mi potom mohl někdo odřít o půl roku později přední nárazník, na to jsem nepřišel, nicméně tření bylo tak velké, že nárazník byl lehce vysunutý, což se naštěstí dalo spravit pouhým bouchnutí.
Dnes je bohužel každý pos.aný z bonusů a malusů, tak se vytrácí i poslední zbytek slušnosti.
Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998

Uživatelský avatar
Westler
Příspěvky: 907
Registrován: 04 led 2010, 18:26
Bydliště: CR - Morava

Re: Pěkná Astra??? - NASRAT!!!

Příspěvek od Westler » 02 kvě 2012, 17:24

beavis píše:Kdyz se tu pise vo tech skrabancich u obchodaku. To my moc obchodaky nenavstevujem a kdyz uz, tak si radsi zastavim kousek dal od vsech tech magoru, ktery kdyz couvaj tak bud hovno videj nebo to jednoduse neumej :mrgreen: No a vysledkem toho je ze sem jeste nikdy od nikoho nebyl skrablej :?:
Tohle taky praktikuju a pekne se mi to vymstilo. Primo pred vchodem tak 1.8 mista, rikam si ze to nema cenu, nekdo se bude vedle me mackat a jeste mi to omlati, tak jsem to radsi postavil o 50m dal kde bylo nekolik mist volnych. Stal jsem primo u obrubniku, cca 5mm, takze z druhe strany by zaparkoval uplne kazdy.... jenze to jsem si pouze myslel - prijdu a odrenej naraznik + promacklej blatnik. Navic asi bude praskly drzak svetla (pry 20tis. kc v Oplu), takze radost... jedine stesti ze mam vinika, ted jeste uvidim jak pojistovna :roll:

Uz fakt nevim jak parkovat na sidlistich a u marketu:
• Zaparkuju normalne = omlaceny dvere
• Zaparkuju kde je hodne mista = orve to nekdo kdo neumi parkovat
• Zaparkuju pro jistotu pres 2 mista = ryha na dverich "za trest"
• Zaparkuju hafo daleko kde nikdo nestava = nemusim tak taky auto najit vubec...

Bohuzel v tomhle state se NEDA zachovat top stav auta (tj. bez ryh a skrabancu), proste protoze jsme republika totalnich zabednencu, kde 99.999% "ovci" bere auto jako spotrebni zbozi a ryhy, skrabance a tak jsou pouze "nasledky bezneho uzivani" :roll:

Jedina sance je mit vlastni garaz doma i v praci a nikam jinam nejezdit :mrgreen:
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

power2
Příspěvky: 2959
Registrován: 17 bře 2011, 22:03

Re: Pěkná Astra??? - NASRAT!!!

Příspěvek od power2 » 02 kvě 2012, 17:49

Jestli ste byl někdo ve Španělsku, tam to asi nikdo nebere jako svou "lásku". Když sem tam nedávno byl, počítal jsem bouchnutý nárazníky a takový ty větší odřeniny a světe div se, byla jich přesně půlka.

1. Máj jsem trávil podobně :mrgreen:
Přílohy
543190_374951192551248_134815279898175_1041612_321103297_n.jpg

Uživatelský avatar
hombre_71
Příspěvky: 1228
Registrován: 06 úno 2010, 15:27
Bydliště: Náměšť nad Oslavou

Re: Pěkná Astra??? - NASRAT!!!

Příspěvek od hombre_71 » 02 kvě 2012, 18:00

Hlavní problém je v tom že minimálně polovina lidí (spíš víc) na auto prostě kašle a bere ho jako spotřebák, v autě má chlív, umeje to dvakrát za rok v myčce a když jim něco řekneš tak tě mají za idiota. Můj brácha se takhle skoro na smrt rozhádal se svojí švagrovou která mu takhle označkovala auto doma na zahradě :roll: , řekl jí jestli si nemůže dávat pozor a ona se do něj pustila "jestli se náhodou nezbláznil a aby se neposr..." -a to je rodina ! Tak co chcete po cizích lidech :?

Stan.
Příspěvky: 1519
Registrován: 16 pro 2010, 18:58
Bydliště: Jižní Čechy

Re: Pěkná Astra??? - NASRAT!!!

Příspěvek od Stan. » 02 kvě 2012, 18:12

Budu se opakovat, již jsem to zde někde psal, ale začíná se objevovat fenomén nafoukaných a arogantních mladých paniček. Již o tom mluvili také v nějakém pořadu v TV. Moje příhoda, zaparkoval jsem na téměř prázdném parkovišti asi pro 50 aut u obchodu, (raději dál od vchodu). Těsně vedle mě podle svědka zaparkovala mladičká panička, všude okolo bylo hromadu místa. Při vyjíždění vzala velký rejd a odřela mě nárazník. Svědek, starší pán ji proto upozornil, bohužel se ze zlou potázal. Panička mu tak vulgárně vynadala, že se to nedá ani publikovat, v němém úžasu si ani nezapamatoval její SPZ. :( Druhý příklad, známý zaparkoval a čekal v autě na manželku, když si to přifrčela panička a při otvírání dveří mu udělala důlek do dveří. Po slušném upozornění, že by mohla dávat trochu pozor, odpověděla "dědku aby jsi se z toho neposral" a s povýšeným pohledem odešla. Pouze podotýkám, že tomu "dědkovi" bylo necelých 40 roků :) Co k tomu lze ještě dodat 8-)
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993

Uživatelský avatar
hombre_71
Příspěvky: 1228
Registrován: 06 úno 2010, 15:27
Bydliště: Náměšť nad Oslavou

Re: Pěkná Astra??? - NASRAT!!!

Příspěvek od hombre_71 » 02 kvě 2012, 18:17

...tak tý nádheře bych minimálně propích gumu, kun... Asi by se po návratu z butiků hódně divila.

colli
Příspěvky: 637
Registrován: 03 lis 2010, 20:42

Re: Pěkná Astra??? - NASRAT!!!

Příspěvek od colli » 02 kvě 2012, 19:00

žena byla lína couvnout a vyjet z řady zaparkovaných aut kdy neměla za sebou auto. Stočila kola a jela do předu narvala to pravou stranou do octavie před sebou a jela jako by nic. Byla to docela rána jak se ty plasty vrátily. Duhej den náhoda zaparkovala předemnou akorat jsem šel k ní kouknu jak se nabourala. žena na mě kouká s auta a je ji jasný na co koukám. Vystoupí a já jí říkam včera jsem vás viděl být to moje auta sedám do auta a jedu si pro vás.Paní kouká a říká já jsem dala za stěrač papírek. Při tom odjela jako by nic.Víc jsem ji neřekl protože bych to na ní musel rozjezd. :lol: stalo se to před 3 dny na pražském sídlišti.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust

www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..

Odpovědět