Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- destroyer_svk
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dnes umyte zimne komplety a osetrene sedadla pripravkom na osetrenie kože,tak uvidime ci to ma nejaky efekt.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
- Reklama
tak tak. ale hlavne ze pes je ok.hlavi píše:To znám - jízda se psem dvacet minut, čištění 2 hodiny
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Napln tam byla, takze snad to pojede. Denny mi psal, ze dodava i tu civku spojky, tak zkusim zajet nejdriv do Brozan.colli píše:A nezadřel se ti kompresor klimatizace? Pokuď ti klima běžela déle bez náplně, mohlo k tomu dojít. A nebo má pojistku proti tomudhle a nezapne.
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Tak sme se dneska byli opalovat a já blbec sem nechal na parkovišti přiotevřený okýnka. Parkoviště bylo pískovitý takže se mi písek dostal do auta mam fakt radost. Myslíte že to pujde vysát z mezírek ?
Vem vysavac a je to pryc.
Jinka vcera jsem se ridil Saab 93 combi, krasny auto jak sedan tak i combi, pry to ma opel motor tak aby ne, 6-ti stupnovej automat radi suprove ze to ani nejde poznat, sice diesel ale fakt krasavec a stylovy auto ktery na silnicich moc nepotkate
Jinka vcera jsem se ridil Saab 93 combi, krasny auto jak sedan tak i combi, pry to ma opel motor tak aby ne, 6-ti stupnovej automat radi suprove ze to ani nejde poznat, sice diesel ale fakt krasavec a stylovy auto ktery na silnicich moc nepotkate
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Bohuzel
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- destroyer_svk
Ja som mal raz Saab 93 sedan s 1,9 TTiD (180 PS),v podstate technicky zaklad motor Z19DT,s dvoma turbami,na tyzden,spravil som s nim asi 1000 km.Tiez automat,cervena metaliza,biela koža ... vozenie prijemne,vychytavky Saabu som dost ocenil,najma Night Panel v noci - vynikajuca vec,taktiez sa da zvyknut na zapalovanie pri rucnej brzde,akurat mi vadil ten automat,podla mna brzdil vykonovy potencial motora,i ked to malo sport rezim a aj volbu sekvencneho radenia.
Ked som sa niekde objavil,kazdy auto obdivoval,nie je to ziadna tuctovka ako 3er alebo A4 i ked to nie je vzadu ziaden priestorovy zazrak.Ale o tom to auto nie je.Akurat treba davat pozor pri parkovani a prejazde zeleznicneho priecestia nakolko predok je dost nizko
A este jedna mila prihoda ... rano som siel smer BA a pri Senci mi blikali auta,jedno a za nim dalsie ... v prvom momente,som myslel ze policajti meraju a v tom oproti prebehli dva Saaby,9-3 a 9-5 a vodici s usmevom mi mavali ... mile gesto a v dnesnej arogantnej premavke to potesilo ... no ved bodaj by nie,ked som aj ja soferoval Saab.
Ked som sa niekde objavil,kazdy auto obdivoval,nie je to ziadna tuctovka ako 3er alebo A4 i ked to nie je vzadu ziaden priestorovy zazrak.Ale o tom to auto nie je.Akurat treba davat pozor pri parkovani a prejazde zeleznicneho priecestia nakolko predok je dost nizko
A este jedna mila prihoda ... rano som siel smer BA a pri Senci mi blikali auta,jedno a za nim dalsie ... v prvom momente,som myslel ze policajti meraju a v tom oproti prebehli dva Saaby,9-3 a 9-5 a vodici s usmevom mi mavali ... mile gesto a v dnesnej arogantnej premavke to potesilo ... no ved bodaj by nie,ked som aj ja soferoval Saab.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
To bude asi tím že všichni majitelé Saabů v Česku i na Slovensku se znají jménem (a tykají si)
To je sice hezke, ale je to jeden z hlavnich duvodu, proc je Saab mrtvy... kazda normalni automobilka musi vyrobit nejake sede mysi pro masy, aby prezila. Bohuzel.destroyer_svk píše:Ked som sa niekde objavil,kazdy auto obdivoval,nie je to ziadna tuctovka
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw