Alarm
- Raptor181
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alarm
U nas ti niektore poistovne nechcu poistit havarijne auto, pokial nemas alarm.
Takze doba alarmu tu bude stale. A u nas ked mas v aute alarm, tak nie je taky velky zaujem o kradez tvojho auta.
A ked mas alarm z dialkovym startom, tak je to super v horucavach si nechat dopredu vychladit auto alebo v zime rozmrazit okna a trochu zakurit.
Takze doba alarmu tu bude stale. A u nas ked mas v aute alarm, tak nie je taky velky zaujem o kradez tvojho auta.
A ked mas alarm z dialkovym startom, tak je to super v horucavach si nechat dopredu vychladit auto alebo v zime rozmrazit okna a trochu zakurit.
Opel Astra H Caravan (Stela), Enjoy, 1.6 16V 85kW/115PS, Z16XER
http://www.rfsystem.sk/shop info@rfsystem.sk
Diagnostika, autoelektrika, predaj montáž autoalarmov, LED žiarovky, autožiarovky, LED daylight, tacho, airbag, immo, odkodovanie autoradii.
Diagnostika, autoelektrika, predaj montáž autoalarmov, LED žiarovky, autožiarovky, LED daylight, tacho, airbag, immo, odkodovanie autoradii.
- Reklama
mam taky kooperativu, neomezenej počet řidičů, čelní okno mam v povinnym který mam taky od nich a bonus mam myslim taky 50% i když sem u nich asi 3 měsíce a nikdy sem u nich nic pojištěnýho nemělcorsaczek píše:Souhlasim, doba alarmu podle mě už dávno skončila... V 90tých letech to měl každý, ale dneska?vojta píše:hele a neni lepší než celej alarm si auto dobře pojistit? já mam pojistku all risk se spoluúčastí 2000kč ať je škoda jakákoliv a platím 10700/rok
Můžu se zeptat, co máš za pojišťovnu? Je to vč. nějakýho bonusu? Já platím s 50% bonusem, připojištěním čelního skla a 2. řidiče platím kolem 8.000, ale spoluúčast 5% (Kooperativa).
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
U nás když máš alarm, tak neni moc velký zájem, pokud auto houká Poijšťovny možná dávají malou slevu, ale spíš za imobilizer a zamykání spátečky. Dálkový startování? To sem ještě neslyšel... Jak to děláš při parkování, to se nechá zařazený neutrál? Mě se třeba automaticky rozsvěcí světla, takže to bych vykouk z okna, nastartoval, rozsvítily by se světla? Chudáci kolemjdoucíRaptor181 píše:U nas ti niektore poistovne nechcu poistit havarijne auto, pokial nemas alarm.
- Raptor181
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda ze ked auto huka nikoho to uz nezaujima, ale my sa tu bavime o dvojcestnom alarme a ten ti este oznamuje poplach na klucenke. A to by ta potom mohlo zaujimat.
Dialkovy start je bezna vec, a preto klientov upozornujem na automaticke svietenie ked chcu dialkovy start.
A okoloiduci ma absolutne nezaujimaju, lebo ked mam oskrabavat okna od ladu a snehu, tak mi nikto nepride pomoct.
Dialkovy start je bezna vec, a preto klientov upozornujem na automaticke svietenie ked chcu dialkovy start.
A okoloiduci ma absolutne nezaujimaju, lebo ked mam oskrabavat okna od ladu a snehu, tak mi nikto nepride pomoct.
Opel Astra H Caravan (Stela), Enjoy, 1.6 16V 85kW/115PS, Z16XER
Já mám taky havárko u Kooperativy, 5% spoluúčast, tedy 5000Kč. Jenže drobné škody to stejně nepokryje, takže si to musí člověk pěkně zaplatit ze svého. To bude i můj případ. Jak jsem psal v tématu svého auta, zloděj mi šroubovákem vylomil krytku kliky na zadních bočních dveřích. Přitom mi orval lak a krytka je v čudu. Do auta se nedostal, ale to může být tím, že ho někdo vyrušil a vrátí se. Mám teď bezesné noci a při každém hluku letím k oknu. Ještě nevím, kolik bude stát oprava, ale tuším, že si to zaplatím celé sám a pojišťovna se na mě vybodne.
Kolegovi v práci jeden den ukradli z Passata jeden airbag, nahlásil to. Druhý den měli tu drzost a ukradli druhý airbag. Opět to nahlásil a pojišťovna mu za odměnu zvedla pojistné - prý má v jednom roce dvě pojistné události a tedy rizikové auto ...
Vím, že alarm škodě nezabrání, ale aspoň zloději znesnadní "práci" a mě vzbudí jak siréna tak pager, případně ho alarm úplně odradí ...
Útěcha pro mě je, že známý z BS-Auto Praha povídal, že Opel má dobře řešené zámky na dveřích, které prý není tak snadné překonat ... Nevím, co je na tom pravdy, ale rád bych tomu věřil.
Kolegovi v práci jeden den ukradli z Passata jeden airbag, nahlásil to. Druhý den měli tu drzost a ukradli druhý airbag. Opět to nahlásil a pojišťovna mu za odměnu zvedla pojistné - prý má v jednom roce dvě pojistné události a tedy rizikové auto ...
Vím, že alarm škodě nezabrání, ale aspoň zloději znesnadní "práci" a mě vzbudí jak siréna tak pager, případně ho alarm úplně odradí ...
Útěcha pro mě je, že známý z BS-Auto Praha povídal, že Opel má dobře řešené zámky na dveřích, které prý není tak snadné překonat ... Nevím, co je na tom pravdy, ale rád bych tomu věřil.
Pete / Opel Astra H Caravan 1.8 ECOTEC 103kW / ENJOY
Tak přiznávám, že alarmy mi nikdy nezajímaly, ale rozhodně je neodsuzuju! To s tím hlášením na klíček je dobré řešení. Naštěstí naše Astra tráví většinu nocí v garáži.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pete: nebo mohla ta krytka někomu chybět na autě a on si ji jen od tebe vzal. kamošce tak někdo otočil na fabii krytku ze zadního sterače a tátovi zase někdo štípl z formana z předního strače stírátko . to je pak jak řetězová reakce. někdo to začne a tak to valí dál.
Taky doufám, že chtěl jen tu krytku a ne do auta. Jen mě dost naštval, že si ji vzal tak blbě, že mi orval lak.Oton píše:pete: nebo mohla ta krytka někomu chybět na autě a on si ji jen od tebe vzal. kamošce tak někdo otočil na fabii krytku ze zadního sterače a tátovi zase někdo štípl z formana z předního strače stírátko . to je pak jak řetězová reakce. někdo to začne a tak to valí dál.
Potíž je, že i když tam budu mít alarm, tak takovéhle drobné krádeži nezabráním. Leda bych musel mít otřesové čidlo nastavené hodně citlivě, ale zase je riziko falešných poplachů. Zkrátka zlodějům bych přerazil obě ruce.
Pete / Opel Astra H Caravan 1.8 ECOTEC 103kW / ENJOY
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
ano, montuju sa aj v BA, sam odtial som ale nemam dobre skusenosti s mechanikmi odtial..., tym nehovorim ze vsetci su zli. Ked to po sebe citam druhy krat, tak je to fakt reklama , ale bol som uneseny pristupom toho frajera, v BA sa mi to este nikdy nestalo ani s inym autom, proste uplna spokojnost...Raptor181 píše:Tieto alarmy montuju aj firmy v BA (staci sa pozriet do podpisu) a prispevok je napisany ako pekna reklama.
Podla mna ti navrhol najvhodnejsi alarm. Nech sluzi.